Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξωπραγματικη... :P Greek πατεντα! :P Βγαλε μας καμια καλυτερη φωτο αν θες γιατι υσχυει πως δεν βγαινει ακρη με το τι ακριβος εχεις κανει :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μία μόντα που δεν είναι για υπολογιστή,αλλά για κάτι πού όλοι μας έχουμε κ χρησιμοποιούμε μαζί μ'αυτον

post-169747-0-67403600-1331571295_thumb.jpg

λόγο διαβασμάτων χρειαζόμουνα την καρέκλα γρήγορα οπότε φωτογραφίες από την διαδικασία δεν υπάρχουν!

το πρόβλημα ξεκίνησε με μια ρωγμή που φαίνεται στον κίτρινο κύκλο,έβλεπα σίδερο μέσα όπως στον κόκκινο κύκλο που νόμιζα πως ήταν εσωτερική ενίσχυση,αλλά τελικά ήταν απλά μία ροδέλα κ βρέθηκα στο πάτωμα!

πήρα λοιπόν ένα φύλλο λαμαρίνα 3mm,αρκετό κ για τα 2 μπράτσα...έβαλα το άλλο χερούλι που δεν είχε σπάσει πάνω σε ένα Α4,ζωγράφισα το περίγραμμα κ σημάδεψα τις 4 τρύπες στο κέντρο τους.

μέτρησα το άνοιγμα που πρέπει να έχουν

(όχι το άνοιγμα της βίδας,αλλά την εξωτερική διάμετρο του "παξιμαδιού" που μπαίνει μέσα η βίδα,όσοι έχουν συναρμολογίσει καρέκλα καταλαβαίνουν)

κ έκοψα πατρόν,σημάδεψα το περίγραμμα με μαρκαδόρο ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ με πόντα στο ένα χερούλι μόνο.

έγινε το κόψιμο

(πρόχειρα κ βιαστικά όπως βλέπετε,στο μέλλον θα κοπεί στην άσπρη γραμμή κ θα βαφτεί)

κ ήρθε η ώρα για το τρύπημα...εδώ πολύ σημαντικό είναι να τρυπηθούν κ τα 2 κομμάτια για τα 2 χερούλια μαζί,γι'αυτό σημάδεψα μόνο το ένα,κ χωρίς να κουνηθούν καθόλου μεταξύ τους,αυτό γίνεται ή με πένσες που όταν σφίξουν ασφαλίζουν κ δεν θυμάμαι πως τις λένε,ή με βίδωμα των κοματιών μεταξύ τους σε 2 άσχετα σημεία!

ετσι θα παραμείνει ίσια η πλάτη κ μετά την μόντα!

αυτά,κόστος 5 νομίζω το σίδερο κ 2 ο δίσκος κοπής για τον τροχό!

στην περίπτωσή μου οι 2 τρύπες ήταν 14mm κ τέτοιο τρυπάνι δεν μπαίνει στα νορμάλ δράπανα που έχουμε σπίτι μας,όσοι συναντήσετε τέτοιο πρόβλημα μην αγοράσετε έξτρα τσόκ,να πάτε σε έναν σιδερά!

Δημοσ.

κ εγώ γέλαγα σαν ηλίθιος :) :)

δεν το πίστευα όταν είδα σκέτο πλαστικό...που να ήμουν κ βαρύς δηλαδή!

τώρα δεν πάει πουθενά!

Δημοσ.

To routerάκι μου, μου ανέβαζε θερμοκρασίες και κολλούσε. Τώρα δν κολλάει ποτέ!

πριν:

scaled.php?server=221&filename=rbodyai2.jpg&res=medium

μετά:

gallery_152889_298_279432.jpg

gallery_152889_298_270222.jpg

και επειδή δν μου άρεσε και το χρώμα του mod μου.. το έβαψα κιόλας!

Δημοσ.

ωραίος!

ρεύμα από πού παίρνει το ανεμιστήρι?

κ το κομβίο στην άκρη τί είναι?

Ρέυμα παίρνει από την τροφοδοσία του router <έκανα κόλληση επάνω στην πλακέτα>

το κομβίο στην άκρη ειναι dimmer για τον ανεμιστήρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τις στροφές ή για το φωτισμό?

Για τις στροφές. Έχω βάλει κ ένα on/off διακόπτη για να μν βαράει συνεχώς χωρίς να υπάρχει λόγος.

Επεξ/σία από Zeus_GR
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα...θα ήθελα κάποιος να με συμβουλεύσει επειδή το κουτί μου δεν έχει ανεμιστήρια τι θα πρέπει να βάλω? Έχω μετρήσει και έχω καταλήξει....πίσω εναν 92mm για να βγάζει τον αέρα,μπροστά 80mm ή 92mm,παίρνω μικρό μπροστά γιατί δεν ξέρω αν θα χωρέσει μπροστά να το βάλω επειδή μου χει κάτι καλώδια που μάλλον πηγαίνουν στο power button και δεν ξέρω τι θα κάνω εκεί....και θέλω να ΄δροσίσω λίγο την Gigabyte Geforce Nvidia 8600 GT silent(χωρίς ψύκτρα) γιατί ψήνεται...δεν μπορώ να ανεβάσω foto τώρα σας στέλνω link από άλλα topic για να δείτε το κουτί μου(δεν έχει σκόνη ποια,είναι καθαρισμένο).....σημειώστε ότι θέλω να βάλω 3 ανεμιστήρες και από το τροφοδοτικό μου arianet Model LPK9-4 500W από το 2008 και τώρα θα το ανίξω για να το καθαρίσω και αυτο, Έχω ελεύθερα 2 τροφοδοσίες από το τροφοδοτικό 4pin molex. http://imgur.com/eQIFBxt

Τώρα όσον αφορά την πατέντα που πρέπει να γίνει για να κουμπώσω τον ανεμιστήρα κάτω από την κάρτα γραφικών και την τοποθέτηση του και πατέντα με τις τροφοδοσίες ξέρετε τι πρέπει να κάνω?Έχετε καμια ιδέα?

Εδώ σας παραθέτω foto από το κουτί μου(όπως σας είπα αγνοήστε την σκόνη,δεν υπάρχει)

http://www.insomnia.gr/topic/481581-απεγνωσμένος-με-το-pcδεν-ξέρω-τι-γίνεται/

http://www.insomnia.gr/topic/481581-απεγνωσμένος-με-το-pcδεν-ξέρω-τι-γίνεται/page-5

http://www.insomnia.gr/topic/482627-τι-μέγεθος-ανεμιστήρες-χρειάζομαι/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...