liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Blame nokia για την φωτό. Laptop είναι. Δε δουλεύει το φουρφούρ του, 105C και shutdown. Έπρεπε να γίνει εγκατάσταση. Ούτηξα φουρφούρ από desktop, το κόλλησα με ταινία πάνω, το ξάπλωσα σα πόρνη, 55C full load, έτοιμη η εγκατάσταση. Το πώς θα δουλέψει από εδώ και πέρα δεν είναι δική μου υπόθεση. ;p Με καμιά βάση που φουρφουράει από κάτω ίσως γίνει δουλειά μέχρι να καλοκαιριάσει. Καινούρια η ψύκτρα παίζει στα 80 γιούρια, τι απατεώνες ειν' αυτοί ρε.
caution Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Χεχεεε - τα windows δουλεύουν κύριε! 80ευρώ και αυτοί...
haris013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Stalin said windows. So i had to windows.. πλακα θα εχει να ειναι οθονη αυτο!? για δωσε πληροφοριες!
Razor-manolis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τζάμπα και δουλεύει.. ποιος είπε 80 ευρώ;;; Νομίζω ότι αυτό που νομίζετε σαν οθόνη είναι η θέση της μπαταρίας του λαπτοπ και από κάτω η μητρική του. (εκτός αν εννοούσατε ότι είναι όλο οθόνη....τότε....πάω για ύπνο)
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Και μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία, ανακάλυψα ένα κουμπάκι πάνω στο λαπτοπ. Το πατάς και ρίχνει το FSB, η cpu από τα 2GHz πέφτει στα 800MHz, πράγμα που το κάνει λειτουργικό ακόμα και χωρίς ψύκτρα! Αυτή η παρατηρητικότητά μου είναι που με κάνει να ξεχωρίζω.
profi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 χαχαχα ωραίος!! γιατί δεν δουλεύει το φουρφουρ όμως?
liopyr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Σε κάνα - δυο site του εξωτερικού που το πέτυχα, τόσο είχε..
Thanos1972 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον απο Pentium 3 το ανεμιστηρακι του βρηκε μια καλη χρηση....(δεν ξερω εαν διακρινεται). Και απλα θελω μια συμβουλη για το πως θα προσαρμόσω αυτο απο pentium II για ram cooler. Επισης πιστευω αυτο να το εχω ξαναβαλει.(απο athlon X2 το ανεμιστηρακι της ψυχτρας). Και επισης για να ειναι συγκεντρωμένα αυτη ειναι η ψυχτρα των vrms.
caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τα vrm τα θυμάμαι, πολύ όμορφη δουλειά Για το fan στις μνήμες δες αν βολεύει η παρακείμενη τρύπα στην μητρική για καμιά μακρυά βίδα - αν και οι μνήμες δεν χρειάζονται ανεμιστήρα
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Θάνο με τόσα ανεμιστήρια πρέπει να γίνεται χαμός μέσα ε; Για την στήριξη του ανεμιστήρα στις μνήμες. Εγώ θα άνοιγα από μία τρύπα στις 4 άκρες του πλαστικού και με κάποιο έλασμα, όπως αυτά που βάζουμε στους ανεμιστήρες για να τους στηρίξουμε πάνω σε ψύχτρες, θα το στερέωνα στα πλαστικά κλιπ που συγκρατούν τις μνήμες.
overpower Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 κατω δεν νομιζω να χρειαζεται...ισα ισα τις πανω τρυπες για να κρεμεται
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Θα δονείτε και θα κάνει σαν τρένο. Ήδη το φουρφούριο είναι παλιά καραβάνα και δε του έχω και τόση εμπιστοσύνη
Thanos1972 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ποοοοιος ρε ειναι παλια καραβανα.Sanyo denki γιαπωνεζικο ανεμιστηρακι ειναι.Χεχεχε. Μολις μπηκε και οχι μονο δεν δονείται αλλα δεν κανει και καθολου θορυβο.Και ετσι οπως ειναι η κατασκευη του δημιουργει και ενα ρευμα αερα το οποιο το ενιωσα και απο την κατω πλευρα και απο την πανω. Το μονο κακο ειναι οτι εκοψα τα αυτακια του οποτε δεν μπορω να το ξαναχρησιμοποιήσω στον pentium (οχι οτι θελω κιολας). Εχει φαει και τοση ενισχυση με τα δεματικα που δεν το κουναει απο εκει εαν δεν φυγει η Hyper απο την θεση της.(ευτυχως της αλλαξα παστα την προηγουμενη εβδομαδα). Καλα,οχι οτι χρειαζοταν αλλα για ψυχολογικους κυριως λογους (θα δειτε παρακατω) το εκανα.Και φυσικα για την χαρα της δημιουργιας. Απο εσας τωρα θελω να βρειτε με τι ονομα θα το προσθεσω στην υπογραφη μου και που να το βαλω ακριβως (στην υπογραφη ντεεεε). Απο τον Τασο θελω τωρα να μου πει μεχρι τι ρευμα μπορω να δωσω στις μνημες safe μπας και μπορεσω να τις κανω να δουλεψουν με 8αρια (για το γαμωτο) στα 1600 κατι. Προς το παρον δουλευουν με 1.525 ρευμα στα 1650κατι.με 1.65 ρευμα εχουν φτασει στα 1800 με το cpu_nb 2900κατι.παραπανω εστω και ελαχιστα δεν ποσταρει το μηχανημα.Δοκιμασα και με 1.675 αλλα δεν....Επισης και με 1.65 στα 1600 με 8αρια παλι δεν..(κολλαει στο occt κατευθειαν).Στα 1333 με 1.65 τα εχει παρει τα 8αρια (8-8-8-24-32).μπορει να ειχε παρει και 7αρια,δεν θυμαμαι. Εκτος και εαν ξερει και καποιος αλλος Το ξερω οτι δεν θα κερδισω σχεδον τιποτα αλλα ειπαμε,για το γαμωτο.Οι μνημες ειναι 2X2gb κιτ KHX1600C9AD3B1K2/4G και 2 ιδια modules των 2gb αγορασμενα την ιδια μερα και απο το cpuz κατασκευασμενα την ιδια εβδομαδα ακριβως ΚΗΧ1600C9AD3B1/2G.ουσιαστικα οι ιδιες ακριβως μνημες ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα