profi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 γνώμη μου,ίσιωσε τα φίν θα δείς διαφορά κ βάλε έναν 12αρη κρεμασμενο να φυσάει την κάρτα από απόσταση 2cm όχι αλυσοδεμένο όπως τώρα,κ θα την δροσίζει ολόκληρη για να μην χρειάζεσαι κ 2ο!
Maldino Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ίσιωσε τα φίν Tόσα ποστς τώρα ακόμα να το καταλάβω αυτο.
profi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 αριστερά είναι όπως είναι τώρα...δεξιά πως πρέπει να τα κάνεις
Maldino Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Νομίζω κατάλαβα. Μιλάς για το σημείο κάτω από τον ανεμιστήρα?
Nikosgiann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΑΣ ΠΙΟ ΒΑΡΥ 1.Ανοίγουμε Uploaded with ImageShack.us 2.Παίρνουμε νομίσματα,ή ότι άλλο εσείς νομίζετε και κόλα Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3.προσέχουμε να έχει τόσο ύψος ώστε να κλέινει Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ΕΤΟΙΜΟ Τώρα έχω ένα αισθητά πιό βαρύ ποντίκι.Ε'αν δεν αποκτήσετε αυτη την αίσθηση,παίρνετε τα χρήματα σας πίσω..Βραβευμένο απο γαλλικα βραβεία. κοστος:0,27 ευρω
moldovan20 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΑΣ ΠΙΟ ΒΑΡΥ 1.Ανοίγουμε Uploaded with ImageShack.us 2.Παίρνουμε νομίσματα,ή ότι άλλο εσείς νομίζετε και κόλα Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3.προσέχουμε να έχει τόσο ύψος ώστε να κλέινει Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ΕΤΟΙΜΟ Τώρα έχω ένα αισθητά πιό βαρύ ποντίκι.Ε'αν δεν αποκτήσετε αυτη την αίσθηση,παίρνετε τα χρήματα σας πίσω..Βραβευμένο απο γαλλικα βραβεία. κοστος:0,27 ευρω Εύγε ! Πολύ καλή πατέντα Αλλά σε τέτοιες μέρες θα ήταν πιο συνετό να κολλήσεις κανένα παξιμάδι καμιά βίδα :P
Nikosgiann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Εύγε ! Πολύ καλή πατέντα Αλλά σε τέτοιες μέρες θα ήταν πιο συνετό να κολλήσεις κανένα παξιμάδι καμιά βίδα :P τα παξιμαδια ειναι πιο ακριβα βρε...
caution Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Sweeeet Τελικά τα κέρματα κάνουν δουλειά!
caution Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μα γιατί δεν παίζει η παλιοκάρτα... Non ghetto, αλλά ήθελα να το μοιραστώ
nick#18 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μα γιατι δεν παιζειι! Αφου εχει ενα τοσο γεματο pcb
profi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 the card got ripped in the ghetto!!!! θα κάνεις κ το recap,εμμμμ το reattach everything βασικά? κ με ποιόν τρόπο έβγαλες την gpu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα