Maldino Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν θυμάστε είχα ξεκινήσει να μοντάρω την 4850 μου και να αλλάξω την ψύχτρα. Το άνοιξα σήμερα, έβαλα πάστα κλπ αλλά έχω κολλήσει στο pin της σύνδεσης της στοκ ψύχτρας απο AMD cpu με την vga. Tης ψύχτρας είναι πιο μεγάλη η είσοδος από την αντίστοιχη της κάρτας. Αν κόψω το γύρω γύρω πλαστικό της κάρτα θα δουλέψει ή θα έχω πρόβλημα?
profi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά προσωπικά θα επέλεγα να ανταλλάξω τα βύσματα των fan...κλασσικά κόψιμο δέσιμο κ τύλιγμα με ταινία τις ενώσεις ή θερμοσυστελόμενο...δεν υπάρχει ανάγκη για κολητήρι!δεν είναι φρόνημο να ζορίζεις κ να τραβολογάς το pcb της κάρτας για να βγάλεις το πλαστικό!! ωραίος κ ο heat...απορία...το sata->usb πως το πέτυχες,τί είναι αυτά τα μαύρα "κουτάκια" που πάνε τα data sata καλώδια?
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ωραίος κ ο heat...απορία...το sata->usb πως το πέτυχες,τί είναι αυτά τα μαύρα "κουτάκια" που πάνε τα data sata καλώδια? Ναι, ωραίο το Project, αλλά με άλλο τροφοδοτικό. Πρέπει όποιος θέλει να το κάνει να βρει κάτι πιο αξιόπιστο γιατί είχα πολλά προβλήματα με το ρεύμα του σπιτιού μου. Δες παρακάτω: http://www.insomnia.gr/topic/411256-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-logitech-z-5500-%CE%BC%CE%B5-rca-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF/page__pid__4091326#entry4091326 Είναι IDE & Sata to USB Converter, τα οποία τα είχα πάρει από το eBAY.
Maldino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά προσωπικά θα επέλεγα να ανταλλάξω τα βύσματα των fan...κλασσικά κόψιμο δέσιμο κ τύλιγμα με ταινία τις ενώσεις ή θερμοσυστελόμενο...δεν υπάρχει ανάγκη για κολητήρι!δεν είναι φρόνημο να ζορίζεις κ να τραβολογάς το pcb της κάρτας για να βγάλεις το πλαστικό!! Άμα το λιώσω το πλαστικό της κάρτας θα έχω θέμα?
nick#18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μη χαλασεις την καρτα καν... ειναι πολυ πιο απλο...
Maldino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μη χαλασεις την καρτα καν... ειναι πολυ πιο απλο... Τώρα όπως και να έχει είναι μισή!!! Ή θα δουλέψει με την άλλη ψύκτρα ή θα πάρω την L2. Αλλά πρώτα θα δοκιμάσω πως πάει αυτή...
Maldino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Έγινε η δουλειά!!! Ευτυχώς δεν μας άφησε χρόνους η κάρτα Διαφορες δεν είδα με την αλλαγή του fan στις θερμοκρασίες. Το ανεμηστιράκι δεν είναι ελεγχόμενο με την έννοια του οτι δεν μπορώ να ρυθμίσω τις στροφές του. Είναι εντελώς αθόρυβο και προσφέρει να ίδια με την παλιά. Ερώτηση: Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να ¨τρέχει¨ πιο γρήγορα? Αν κοτσάρω άλλο ενα fan παίζει να δω διαφορές? Το cable management μου είναι χάλια, ξέρω
profi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 για τις στροφές δοκίμασε το trixx,msi afterburner,speedfan...όλο κ κάποιο θα κάνει δουλειά! τα fins τα "ίσιωσες" όπως σου είχαμε πει?το άλλο το παιδί το είχε πει βασικά! κ έτσι όπως το έχεις δεν πάει αέρας στα vrm σου...πρέπει να βαράει όλη την κάρτα ο αέρας!
Maldino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 1)Στροφές ούτε με Catalyst ούτε με Afterburner. 2)Όταν λες τα "ίσιωσα"? 3)Σκέφτηκα πως θα χτυπάει το χάλκινο και θα κρυώνει πάνω το chip.
profi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 1)δοκίμασε speedfan 2)τα φιν τις ψύκτρας σου είναι σαν να σχηματίζουν τούνελ μεταξύ τους φαντάσου...εσύ έχεις βάλει το fan από πάνω από την οροφή του τουνελ,απ'έξω,οπότε ο αέρας ψύχει μόνο την οροφή...αν ανοίξεις την οροφή θα ψύχεις κ τα τοιχώματα κ την οροφή κ το πάτωμα!! 3)...vrm είναι το σημείο κάτω από τα καρφάκια εκεί στα αριστερά,τώρα δεν τα φυσάει τίποτα όπως πρίν!μπορεί κ να μήν έχεις θέμα,αλλά τσέκαρέ το
Maldino Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αυτό με το "τούνελ" το πρόσεξα και σκεφτόμουν να ξεριζώσω τα κομματάκια που είναι η ψύκτρα και έτσι να χτυπάει απευθείας στον χαλκό που κρυώνει τον πυρήνα. Σωστός? Άν βάλω και δεύτερο ανεμιστήρα στην θέση που ήταν πριν ο στοκ αλλά λίγο μεγαλύτερος και να χτυπάει το vrm θα ωφελούσε σε κάτι? Και που μπορώ να τον συνδεσω μετά?
caution Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ωφελεί να έχεις κρύα VRM ναι, και θα ζήσει περισσότερο η κάρτα και προσθέτει στην σταθερότητα της Πάντως με κανένα καλό 92άρι, θα την έκανες κούκλα την καρτάρα σου
profi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 μην ξηλώσεις τα φιν αφαιρείς επιφάνεια έτσι η οποία είναι πολύ χρήσιμη +1 κ στον caution
Maldino Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Άρα με μια ακόμη ψυχτρούλα πάνω απο το vrm και να καλύπτει και το σημείο που ήταν η προηγούμενη. Πού θα το συνδέσω όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα