caution Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παίδες αυτό: + το έχει δοκιμάσει κανείς; Και αν ναι, θέλω εντυπώσεις!
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Χαχαχα,ρε συ θα βαραει υπερωριες η υδροψυξη για να ψυξει την καρτα γραφικων.δεν ειναι ιδιες οι θερμοκρασιες που ανεβαζουν η καρτα σε συγκριση με τον επεξεργαστη. Αλλα τα ξερεις καλυτερα απο εμενα.....
caution Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το ανάποδο νομίζω. Η ψύκτρες για cpu διώχνουν πολύ περισσότερα watt από αυτές για gpu. Τουλάχιστον με την true που είχα δοκιμάσει σε G92 8800GTS οι θερμοκρασίες ήταν <45C σε load
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ναι αλλα αλλη θερμοκρασια βγαζει η καρτα σε Load και αλλη ο επεξεργαστης.τα ξερεις αυτα.και με το θεμα των μνημων της καρτας τι θα κανεις???
caution Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μνήμες και phases είναι κάτω από το plate όπως βλέπεις. Με ένα χαλαρότατο airflow πρέπει να είναι ok - όπως όταν βάζεις universal block στις fermi. Τώρα για θερμοκρασίες, μην σκέφτεσαι απόλυτα βαθμούς Κελσίου. Να στο πω και αλλιώς: Είναι πιο εύκολο να κρυώσεις μια καρφίτσα που βρίσκεται @ 200C ή ένα ηλεκτρικό σίδερο που βρίσκεται @ 100C; (Υπερβολικές αναλογίες, χάριν παραδείγματος) 1
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παίδες αυτό: + το έχει δοκιμάσει κανείς; Και αν ναι, θέλω εντυπώσεις! Tάσο πρέπει να γίνεται κανονικότατα, το έχω σκεφτεί και εγώ πρόσφατα ... (Αλήθεια προχτές το σκεφτόμουν, τυχαίο δεν νομίζω... ) Μάλιστα κάτι ανάλογο πουλιέται κανονικά εδώ: http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p10823_CoolIT-Systems-Universal-GPU-Cooling-Solution-120mm-for-GTX470-480-570-580---HD5870.html Τυχαίο? δεν νομίζω. Απο την στιγμή που θα κρατήσεις το backplate για την ψύξη των vrm / ram, πιστεύω ότι με την ανάλογη μόντα θα είναι μια χαρά.
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Γιατι με μπριζωνεις τωρα.. Βασικα το bracket πως θα το κουμπωσεις πανω πιανει στις τρυπουλες που εχει η καρτα? Aς πουμε κατι τετοιο θα εκανε επισης?
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Baσικά αυτό πρέπει να είναι σχετικά εύκολο αρκεί να έχεις τα εργαλεία. Μετράς τα σημεία που θα βιδώσει το bracket στο backplate, κάνεις τα σημάδια, το αφαιρείς, κάνεις τις τρυπούλες με τρυπανάκι στο διαμέτρημα απο τις βίδες του bracket που θα χρησιμοποιήσεις, αγοράζεις και τίποτα δακτυλίδια αν χρειαστεί έτσι ώστε να βιδώσει καλά στο backplate χωρίς να περάσει αρκετά απο κάτω η βίδα στο pcb. Κάπως έτσι το σκέφτηκα εγώ. (Bέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις εννοείται ότι η εγγύηση πάει περίπατο, αλλά σου μένει η χαρά της προσωπικής πατέντας. Δυστυχώς δεν έχω τα ανάλογα εργαλεία που όλο λέω να πάω να πάρω...)
caution Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αν παω σε block - μετά θέλω και αντλία... αλλά εσύ θα μπορούσες να το εντάξεις στη loopα... το πόσο καλά θα δουλέψει, χμμ ναι μεν η αντλία δεν είναι για 2 block αλλά από την άλλη έχεις μπόλικο rad για να τα κρυώνεις. Είναι οριακό αλλά μπορεί και να δουλέψει. Για εμένα που θέλω να βάλω το hydro αποκλειστικά στη gpu, το στερέωμα δεν μου φαίνεται μεγάλο πακέτο. Οι βίδες από την μαμά ψύκτρα μαζί με κανένα λαμάκι πρέπει να το κάνουν το θαύμα, ακόμα και αν δεν συμπίπτουν ακριβώς
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αν παω σε block - μετά θέλω και αντλία... αλλά εσύ θα μπορούσες να το εντάξεις στη loopα... το πόσο καλά θα δουλέψει, χμμ ναι μεν η αντλία δεν είναι για 2 block αλλά από την άλλη έχεις μπόλικο rad για να τα κρυώνεις. Είναι οριακό αλλά μπορεί και να δουλέψει. Για εμένα που θέλω να βάλω το hydro αποκλειστικά στη gpu, το στερέωμα δεν μου φαίνεται μεγάλο πακέτο. Οι βίδες από την μαμά ψύκτρα μαζί με κανένα λαμάκι πρέπει να το κάνουν το θαύμα, ακόμα και αν δεν συμπίπτουν ακριβώς Τάσο σε παρακαλώ, μιας και το σκεφτόμουν αυτό και εγώ πρόσφατα όπως σου είπα και με κούφανες τώρα, αν το δοκιμάσεις τελικά δείξε μας αν μπορείς βήμα - βήμα πως το έκανες. Βασικά με ενδιαφέρει ο τρόπος που θα στερεώσεις το bracket της hydro στην gpu τα υπόλοιπα εννοούνται. Με ενδιαφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς έχω κουράστει απο τον θόρυβο του ref cooler πλέον και ψάχνομαι με κάτι αποδοτικό και ήσυχο. Επίσης, ποιά Hydro έχεις την H50, H60 ή H70?
caution Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Την Η60 νομίζω ότι θα έχω μέσα στο σουκου. Μου φαίνεται πολύ βολική. Θα ποστάρω εικόνες εννοείται
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Την Η60 νομίζω ότι θα έχω μέχρι το σουκου. Μου φαίνεται πολύ βολική. Θα ποστάρω εικόνες εννοείται Γιαυτό σε ρώτησα, η H60 είναι η πιο βολική απο όλες. Ενώ η H50 που έχω είναι η πιο άβολη, έχει το πιο φαρδύ bracket. Ωραίος, άντε με το καλό. Ένα θεματάκι τώρα που με προβληματίζει, απο ψύξη του cpu τι έχεις αυτή την στιγμή? Ρωτάω διότι 2 - 3 hydro στο κουτί θα είναι ένα θέμα... εκτός και αν παίζεις με αέρα.
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ωραια ωραια περιμενουμε εναγωνιως Α οχι οχι δεν βαζω loopες και αλλα σχετικα τωρα ασε που θελω 2 blocks για τη gpu θα γονατισουν ολα,αργοτερα και σε πιο custom φαση για να γινει πιο σωστα Απο την αλλη ομως ειναι τουμπανο-πατεντα ειδικα αμα δουλευει καλα με 70Ε εχεις hydro στη gpu σου, τζι τζι κατσταση δλδ Οσο για τα vrms το πολυ πολυ κοτσαρεις κ ενα φουρφουρ μικρο και ελειξε το θεμα
caution Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Η hydro πέφτει στα χέρια μου "από το πουθενά" και για cpu έχω την d14 της noctua (η οποία θα μείνει γιατί είναι super) οπότε ωραία θα 'ναι να αποδίδει σωστά η h60 @ gtx 470. Will see
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα