Προς το περιεχόμενο

Dual monitor setup εργονομικό prob...

mits@kos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο γραφείο μου έχω 2 Samsung οθονούλες, μια 22άρα και μια 17άρα. Θέλοντας να αξιοποιήσω το extended desktop που μου προσφέρεται, αποφάσισα να τις συνδέσω και τις 2 στο PC. Μέχρι εδώ, όλα ΟΚ.

Το θέμα είναι πως, λόγω διάταξης των αντικειμένων στο γραφείο μου, μπορώ να έχω τη 17" ΜΟΝΟ στα αριστερά της 22άρας main οθόνης, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να πηγαίνω τον κέρσορα του mouse τέρμα δεξιά για να μεταφερθεί στην οθόνη αριστερά (!). Όπως καταλαβαίνετε, αυτό με κουράζει αρκετά, καθώς είναι τελείως ανάποδο και, από ένα σημείο κι έπειτα, μπορώ να πω με ζαλίζει κιόλας...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να πάω στη 17άρα μετακινώντας το ποντίκι προς τα αριστερά? Κάποια ρύθμιση που δεν είδα ή κάποια 3rd party εφαρμογή τουλάχιστον?

Να βάλω την 17άρα δεξιά δεν παίζει, δε βολεύει καθόλου και είναι κρίμα να χάσω το desktop που μου παρέχει, καθώς το έχω βρεί ιδιαίτερα χρήσιμο για αποσυμφόρηση του main.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε συ δεν έχει ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου για την οθόνη ποια να είναι πρώτη,δεύτερη κτλ;Που παίρνεις και μετακινείς τους αριθμούς και τη θέση;Περίεργο μου φαίνεται να μην έβγαλες άκρη με αυτά.Από εκεί μου φαίνεται ότι το αλλάζεις.

58728705.jpg

Τώρα έχω μόνο μια οθόνη και τη δείχνει πίσω με τον αριθμό 1 σε κύκλο και δίπλα ένα μικρό παραθυράκι που λέει δεν βρέθηκε άλλη οθόνη αν είχα και δεύτερη θα την έδειχνε με τον αριθμό 2 παίρνεις το παραθυράκι αυτό το μετακινείς το πας από εδώ,βάζεις την δύο μπροστά,δεξιά,αριστερά.Έτσι μου φαίνεται γίνεται.Και ανάλογα ποιο παραθυράκι κουνάς βγαίνει και ένα μεγάλο νούμερο στην οθόνη για να καταλαβαίνεις ποια μετακινείς και που.

Or not;Κάπως έτσι έχω την εντύπωση ότι γίνεται και έγραψα μπας και είμαι σωστός.Δεν γνωρίζω στα σίγουρα.

Δημοσ.

:lol:

Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι.Σε καταλαβαίνω.Αφού σε πέτυχα με τη μια μικρό το κακό.Το έφτιαξες τελικά;Πως μπορείς πάντως από την 22άρα να περνάς στη 17άρα;Σε βολεύει αυτό;

Δημοσ.

Ναι το έφτιαξα.

Όσον αφορά τη μετάβαση, απλά σηκώνω λίγο το 17άρι για να βρίσκεται στην ευθεία με την πάνω πλευρά του 22", ώστε να μη φαίνεται ασύμμετρο και να μην ξενίζει το μάτι. Με έχει βολέψει πολύ, καθώς εκεί βρίσκονται μόνιμα ανοικτά το utorrent, το foobar2000 και το contact list του Live Messenger :).

Δημοσ.
Κι άμα σου πω ότι δεν μου πήγε το μυαλό να κάνω drag 'n' drop???

100000000000 EYXAΡΙΣΤΩ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΟΥ!!! :D :D :D

το ίδιο έπαθα προχτές και όταν το βρήκα έβριζα... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...