donmitsos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα, εχω ενα προωλημα και θα ηθελα να μου πειτε αν μπορει να λυθει.Στον δρομο που μενω και μεσα στο σπιτι μου δεν πιανει καθολου cosmote kai vodafone.Μονο wind.Οστωσο ολη μου η παρεα εχει whats up και μιλαμε τζαμπα.Δεν θελω να αλλαξω μπορω να κανω κατι για να εχω σημα στο σπιτι μου?ευχαριστω
barbageorge Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών, ποιος ξέρει ίσως είσαι τυχερός. Οι εταιρείες γνωρίζουν τις "τρύπες". Μέχρι τότε: 1. Ψάξε να βρεις σημείο που ίσως πιάνει στο σπίτι και άφηνε εκεί το κινητό σου 2. Δοκίμασε με διαφορετικές συσκευές, ίσως κάποια πιάνει καλύτερα 3. Χρησιμοποίησε το σταθερό / skype κλπ Εχω κινητό σχεδόν 15 χρόνια και πραγματικά ζηλεύω που μπορείς και βρίσκεις "ηρεμία" στο σπίτι σου
donmitsos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Απο τη μια ειναι καλο να μην σε πριζουν αλλα απο την αλλη φαντασου να θες να μιλησεις και να πρεπει να βγανεις στο μπαλκονι και αν πιασει....Ειδικα τον χειμωνα δεν αντεχετε...
Pantelwolf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Και να τρως και τα watt του κινητου αφου δεν πιανει καλό σήμα.
lefi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Απο τη μια ειναι καλο να μην σε πριζουν αλλα απο την αλλη φαντασου να θες να μιλησεις και να πρεπει να βγανεις στο μπαλκονι και αν πιασει....Ειδικα τον χειμωνα δεν αντεχετε... +100 (10 χαρακτήρες)
donmitsos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παιδια λετε να παρω τηλεφωνο η τσαμπα θα ειναι?εχει κανεις καμια ιδεα?μην παρω και γινω ρεζιλι κιολας...
barbageorge Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παιδια λετε να παρω τηλεφωνο η τσαμπα θα ειναι?εχει κανεις καμια ιδεα?μην παρω και γινω ρεζιλι κιολας... Υποχρέωσή σου σαν πελάτης είναι να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου. Υποχρέωσή τους σαν εταιρεία είναι να φροντίζουν να έχεις σήμα (νομική δέσμευση προς την ΕΕΤΤ και προς εσένα για επαρκή κάλυψη δικτύου). Αυτό θα έπρεπε να τους πεις στο τηλέφωνο. Μην ντρέπεσαι να διεκδικήσεις. Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που επηρεάζουν την ανάπτυξη του δικτύου (απομακρυσμένες περιοχές, μορφολογία εδάφους, αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, μη κατάλληλη τοποθέτηση ΣΒ κλπ).
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Χμμ δεν ξερω αν ειναι σε θεση ο παροχος να κανει κατι για το σημα... Ειτε εχει κεραια κοντα οποτε δεχεται καλως το σημα της, ειτε δεν εχει οποτε δεν μπορει να λαβει σημα. Αρα λογικα το μονο που μπορει να γινει ειναι (ισως μετα απο αρκετα παραπονα απο πολλους συνδρομητες), να μπει μια κεραια στην περιοχη κατα πως τα βλεπω εγω τα πραγματα. Offtopix @donmitsos nice avatar
isay Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις άλλο κινητό με μεγαλύτερο SAR (άρα και περισσότερο ψήσιμο στο μυαλουδάκι σου). Πρακτικά η cosmote σιγά μην ασχοληθεί μαζί σου για το αν πιάνει ή όχι δίκτυο στο δωμάτιο σου. Για φαντάσου να ήσουν στο cs του ΟΤΕ και να τους έπαιρνες και να τους έλεγες : -Γεια σας, είμαι ο Κώστας Πριτσαπίδουλας, μένω στο τάδε σημείο και στο δωμάτιο μου δεν έχει σήμα cosmote. Τι να κάνω; Τηλεφωνητής/τρια: -(Στο φωναχτό)Κύριε δοκιμάστε κάποια άλλη συσκευή ή κάποια άλλη θέση εντός του σπιτιού σας. Ευχαριστώ, γεια σας. -(από μέσα του/της)Κοίτα κάτι στόκοι που υπάρχουν. Άμα δε σου αρέσει άλλαξε εταιρεία, δεν είναι μονοπώλιο!
donmitsos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Κοιτα το θεμα ειναι οτι μενω Θεσσαλονικη δηλαδηδεν μπορει να χαρακτηρηστει περιοχη απομακρυνσμενη.... offtopic και το δικο σου φιλε τα σπαει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.