Προς το περιεχόμενο

Προταση για Home Cinema;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Εχω μια οθονη Samsung HD Ready και θα ηθελα και ενα Home Cinema για να απολαμβανω της ταινιες στο maximum. Να εχει τα παντα και dts ηχο και καλουτσικη τιμη. Λεω να δωσω μεχρι 200 ευρω. Τις ταινιες τις παιζω μεσω E-great. Επισης τι καλωδια θα χρειαστω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Βάλε λίγα ευρώ παραπάνω και πάρε τα Logitech Ζ5500 και θα με θυμηθείς.

Τα έχω συνδέσει με το eGreat M34 με ψηφιακή οπτική και ξηλώνουν σοβάδες....

Εαν μένεις σε πολυκατοικία συστήνω να μην τα πάρεις γιατί δεν πρόκειτε να τα ευχαριστηθείς.Εκτός και εαν σ'αρέσει να βρεθείς στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.....

Δημοσ.

Σε πολυκατοικια μενω. Καλα δε θελω και τοσο πολυ. Κατι αλλο;

Κατσε, βασικα αυτα τα Logiteck ηχεια για υπολογιστη δεν ειναι; Πως τα συνδεσες με το Egreat; Μπορω να συνδεσω και εγω τα δικα μου ηχεια; Τι χρειαζομαι; Εχω τα logitech Z3 2.1

Δημοσ.

Ναι για PC βγήκαν αλλά μπορείς να τα βάλεις και σε σαλόνι να παίζουν αυτόνομα χωρίς pc.Με το eGreat τα έχω συνδέσει ψηφιακά με toslink.

Τα Ζ3 που έχεις εαν δεν έχουν οπτική σύνδεση αλλά μόνο αναλογική μπορείς να τα συνδέσεις με το eGreat ΜΟΝΟ στερεοφωνικά γιατί τέτοια έξοδο αναλογική έχει το eGreat

Δημοσ.

Πως θα τα συνδεσω ομως; Τα Z3 εχουν ενα καλωδιο με μια πρασινη εξοδο ενω το egreat εχει 2 για audio μια l και μια r. Τι να κανω; Θελει καποιο καλωδιο; Επισης αν τα συνδεσω στερεοφωνικα θα χασω σε ηχητικη ποιοτητα;

Προτεινετε μου και κανενα καλο home cinema..

Δημοσ.

Το εχω αυτο το καλωδιο. Κατι καταφερα πριν λιγο.. Αλλα δε μπορω να τα συνδεσω με το egreat. Μονο με τη τηλεοραση. Δε ξετρελαθηκα απο τον ηχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...