g3orgi0 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 γεια σε ολους!λπν....επειδη ειμαι σε διλλημα ποιο απο τα 2 παραπανω σκυλια να αγορασω..ειπα να κανω ενα μικρο γκαλοπακι!...
elven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αν το βρεις σε μπεζ το maltese πάρτο,και το west highland terrier είναι καλό αλλά τα μοντέλα του 2009 έβγαλαν πρόβλημα στο σασί. Και μετά με λένε κυνικό,κομοδίνο θα αγοράσεις και κάνεις γκάλοπ;
g3orgi0 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 δν θα κανα γκαλοπ για κομοδινο ...απλα θελω καμοια γνωμη παραπανω για το ποιο να παρω γτ καποιος μπορει να ξερει κτ παραπανω για ενα σκυλο π να μη το ξερω εγω κ να μ αλλαξει την γνωμη..
g3orgi0 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ενδιαφερον ακουγεται ...αλλα δυστυχως εχουν τα ιδια xD
minarokeftes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μακρυά απο maltese!!! Κάνανε ανάκληση τα μοντέλα απο 2007 και μετά, γιατί είχαν πρόβλημα στα μπέκ του injection!!! Δοκίμασε να φέρεις κανα μεταχειρισμένο απο Γερμανία...
ManosR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Γενικά και οι δύο ράτσες είναι καλες για σπίτι. Αλλα νομίζω το maltese έχει πιο ήρεμο χαρακτήρα. Οπότε θα σου έλεγα maltese. Και τα δύο έχουν δύσκολο τρίχωμα αλλα του westy είναι πιο χοντρη και αγρια η τρίχα και θέλει ιδιαίτερη περιποίηση. Καλήτερα maltesακι.
isay Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εγω έχω ibizακι, κάνει; Το σκυλάκι το θέλεις γιατί πραγματικά αγαπάς τα ζώα ή για να το περιφέρεις ως κόσμημα; Είμαι κατά του εμπορίου ζώων για μόστρα. Υπάρχουν δεκάδες αγγελίες με τίτλο "χαρίζεται σκυλάκι"
FarCry Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Αν το βρεις σε μπεζ το maltese πάρτο,και το west highland terrier είναι καλό αλλά τα μοντέλα του 2009 έβγαλαν πρόβλημα στο σασί. πιο υγειινα, πιο γευστικα και ανεβαζουν ταχυτητες :lol:
g3orgi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 δεν το θελω για μοστρα το σκυλακι...απλως κατεληξα σε αυτες τις 2 ρατσες γτ η μανα μ εχει προβλημα με τα μεγαλα σκυλια...τα φοβαται....και απο τα μικροσωμα,αυτα τα 2 μ αρεσαν περισσοτερο
ManosR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μαλτεζακι. Αν θές μπες και στα παρακατω link για να δείς κιαλλα πριν καταλύξεις. και να πάρεις και χρήσιμες συμβουλές.
Chris_85 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Η εμφανιση ειναι θεμα υποκειμενικο, εγω westy ειχα και αν επαιρνα ποτε ξανα σκυλι, ξανα την ιδια ρατσα θα προτιμουσα. Παντως πιο σημαντικο απο τη ρατσα που θα επιλεξεις, ειναι απο ΠΟΥ θα το παρεις.
ManosR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Chris_85 δεν είναι θέμα εμφάνησης. Εγώ απλά αναφέρω τα γενικά χαρακτηριστικα της κάθε ράτσας. Τωρα το απο πού.....είναι θεμα τσέπης....
margaritagr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 καλυτερα να μας γραψεις τι στοιχεια θελετε να εχει ο χαρακτηρας του σκυλου και ποσο χρονο μπορειτε να διαθεσετε για τις βολτες και την περιοποιηση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.