Προς το περιεχόμενο

west highland terrier ή maltese?

g3orgi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους!λπν....επειδη ειμαι σε διλλημα ποιο απο τα 2 παραπανω σκυλια να αγορασω..ειπα να κανω ενα μικρο γκαλοπακι!...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν το βρεις σε μπεζ το maltese πάρτο,και το west highland terrier είναι καλό αλλά τα μοντέλα του 2009 έβγαλαν πρόβλημα στο σασί.

Και μετά με λένε κυνικό,κομοδίνο θα αγοράσεις και κάνεις γκάλοπ;

Δημοσ.

δν θα κανα γκαλοπ για κομοδινο :P...απλα θελω καμοια γνωμη παραπανω για το ποιο να παρω γτ καποιος μπορει να ξερει κτ παραπανω για ενα σκυλο π να μη το ξερω εγω κ να μ αλλαξει την γνωμη..

Δημοσ.

Μακρυά απο maltese!!!

Κάνανε ανάκληση τα μοντέλα απο 2007 και μετά, γιατί είχαν πρόβλημα στα μπέκ του injection!!!

Δοκίμασε να φέρεις κανα μεταχειρισμένο απο Γερμανία...

Δημοσ.

Γενικά και οι δύο ράτσες είναι καλες για σπίτι.

Αλλα νομίζω το maltese έχει πιο ήρεμο χαρακτήρα. Οπότε θα σου έλεγα maltese. Και τα δύο έχουν δύσκολο τρίχωμα αλλα του westy είναι πιο χοντρη και αγρια η τρίχα και θέλει ιδιαίτερη περιποίηση. Καλήτερα maltesακι. :)

Δημοσ.

Εγω έχω ibizακι, κάνει;

Το σκυλάκι το θέλεις γιατί πραγματικά αγαπάς τα ζώα ή για να το περιφέρεις ως κόσμημα; Είμαι κατά του εμπορίου ζώων για μόστρα. Υπάρχουν δεκάδες αγγελίες με τίτλο "χαρίζεται σκυλάκι"

Δημοσ.
Αν το βρεις σε μπεζ το maltese πάρτο,και το west highland terrier είναι καλό αλλά τα μοντέλα του 2009 έβγαλαν πρόβλημα στο σασί.

πιο υγειινα, πιο γευστικα και ανεβαζουν ταχυτητες :lol::lol::lol:

EuropeanMaltersWrapping.jpg

Δημοσ.

δεν το θελω για μοστρα το σκυλακι...απλως κατεληξα σε αυτες τις 2 ρατσες γτ η μανα μ εχει προβλημα με τα μεγαλα σκυλια...τα φοβαται....και απο τα μικροσωμα,αυτα τα 2 μ αρεσαν περισσοτερο

Δημοσ.

Μαλτεζακι. Αν θές μπες και στα παρακατω link για να δείς κιαλλα πριν καταλύξεις. και να πάρεις και χρήσιμες συμβουλές. :)

Δημοσ.

Η εμφανιση ειναι θεμα υποκειμενικο, εγω westy ειχα και αν επαιρνα ποτε ξανα σκυλι, ξανα την ιδια ρατσα θα προτιμουσα.

Παντως πιο σημαντικο απο τη ρατσα που θα επιλεξεις, ειναι απο ΠΟΥ θα το παρεις.

Δημοσ.

Chris_85 δεν είναι θέμα εμφάνησης. Εγώ απλά αναφέρω τα γενικά χαρακτηριστικα της κάθε ράτσας. Τωρα το απο πού.....είναι θεμα τσέπης....

Δημοσ.

καλυτερα να μας γραψεις τι στοιχεια θελετε να εχει ο χαρακτηρας του σκυλου και ποσο χρονο μπορειτε να διαθεσετε για τις βολτες και την περιοποιηση του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...