tsabasid Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Πρόσφατα έκανα φορμάτ στο λάπτοπ μου και πέρασα τα Windows 7 Professional x64. Κατέβασα τον KMplayer και παρατήρησα ότι η ποιότητα αναπαραγωγής XViD(για HD content δεν ξέρω) ήταν απαράδεκτη. Μιλάμε για pixel στην οθόνη, κολλήματα στην αναπαραγωγή κλπ. Στο VLC παρατηρώ μόνο το pixelation. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να τρέξουν πάλι ομαλά; Ευχαριστώ.
kotsaris03 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Πρόσφατα έκανα φορμάτ στο λάπτοπ μου και πέρασα τα Windows 7 Professional x64. Κατέβασα τον KMplayer και παρατήρησα ότι η ποιότητα αναπαραγωγής XViD(για HD content δεν ξέρω) ήταν απαράδεκτη. Μιλάμε για pixel στην οθόνη, κολλήματα στην αναπαραγωγή κλπ. Στο VLC παρατηρώ μόνο το pixelation. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να τρέξουν πάλι ομαλά; Ευχαριστώ. παρε το GOM player ειναι καλη επιλογη.. και πολυ φευγατο
revvok Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Πρόσφατα έκανα φορμάτ στο λάπτοπ μου και πέρασα τα Windows 7 Professional x64. Κατέβασα τον KMplayer και παρατήρησα ότι η ποιότητα αναπαραγωγής XViD(για HD content δεν ξέρω) ήταν απαράδεκτη. Μιλάμε για pixel στην οθόνη, κολλήματα στην αναπαραγωγή κλπ. Στο VLC παρατηρώ μόνο το pixelation. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να τρέξουν πάλι ομαλά; Ευχαριστώ. Νομίζω στον ΚΜ αν αλλάξεις video renderer διορθώνεται..Το 'χα και γω το πρόβλημα και αν θυμάμαι καλά έτσι έφτιαξε
konn4312 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 κατεβασε την 1436 beta του km player και πηγενε στα settings στο video(advanced) και βαλε για renderer το EVR
Redpill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Προς τον φίλο konn4312 : Ευχαριστώ πάρα πολύ! Με έσωσες! Είχα απίστευτο πιξέλιασμα στην αναπαραγωγή DivX στο KMPlayer αλλά τώρα όλα ΟΚ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.