Προς το περιεχόμενο

VLC - The Kmplayer πρόβλημα

tsabasid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόσφατα έκανα φορμάτ στο λάπτοπ μου και πέρασα τα Windows 7 Professional x64. Κατέβασα τον KMplayer και παρατήρησα ότι η ποιότητα αναπαραγωγής XViD(για HD content δεν ξέρω) ήταν απαράδεκτη. Μιλάμε για pixel στην οθόνη, κολλήματα στην αναπαραγωγή κλπ. Στο VLC παρατηρώ μόνο το pixelation. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να τρέξουν πάλι ομαλά; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλησπέρα. Πρόσφατα έκανα φορμάτ στο λάπτοπ μου και πέρασα τα Windows 7 Professional x64. Κατέβασα τον KMplayer και παρατήρησα ότι η ποιότητα αναπαραγωγής XViD(για HD content δεν ξέρω) ήταν απαράδεκτη. Μιλάμε για pixel στην οθόνη, κολλήματα στην αναπαραγωγή κλπ. Στο VLC παρατηρώ μόνο το pixelation. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να τρέξουν πάλι ομαλά; Ευχαριστώ.

παρε το GOM player

ειναι καλη επιλογη..

και πολυ φευγατο;)

Δημοσ.

Νομίζω στον ΚΜ αν αλλάξεις video renderer διορθώνεται..Το 'χα και γω το πρόβλημα και αν θυμάμαι καλά έτσι έφτιαξε

Δημοσ.

Προς τον φίλο konn4312 : Ευχαριστώ πάρα πολύ! Με έσωσες! Είχα απίστευτο πιξέλιασμα στην αναπαραγωγή DivX στο KMPlayer αλλά τώρα όλα ΟΚ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...