Προς το περιεχόμενο

Ζώα στην Βιτρίνα

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα στο δρόμο ένα pet-shop τώρα που γύριζα σπίτι και μου μπιπ η ψυχολογία.

Υπήρχαν ζώα σε γυάλινα κλουβιά στην βιτρίνα. Σε μερικά τα κλουβιά είχαν μόλις το διπλάσιο μέγεθος από αυτά. Τραγικό. Μου ρθε να σπάσω το τζάμι.

Είναι νόμιμο αυτό το πράμα? Και αν είναι νόμιμο πως είναι δυνατόν να είναι?

Αν πάλι δεν είναι πως είναι δυνατόν να συμβαίνει?

Και οι φιλοζωικές οργανώσεις τι κάνουν?

Τελικά ποιος είναι το ζώο σε αυτή την περίπτωση?

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικά ποιος είναι το ζώο σε αυτή την περίπτωση?

Ο αναρχικός που μιλάει στο κινητό επί 6 ώρες σε απόσταση 10cm απ' το ζωντανό.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, μια χαρά είστε εκεί πάνω μη τα συζητάς. Εδώ τα βάζουν σε σιδερένια κλουβιά ή σε ΚΟΥΤΕΣ.

Δημοσ.

Ε, είναι νόμιμο να δουλεύουν παιδιά στα φανάρια; Να μου ζητάνε λεφτά οι ναρκομανείς στην Ομόνοια; Να μου χτυπάνε τα κουδούνια αυτοί που μοιράζουν φυλλάδια για να τρυπώσουν στην πολυκατοικία;

...

Δημοσ.

Είναι νομιμότατο, μιας και κόβουν αποδείξεις κλπ.

Προσωπικά διαφωνώ στο να πωλούνται ζώα στα pet shopς.

Οι ζωοφιλικές οργανώσεις δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, παρά μόνον να ενημερώνουν τον κόσμο.

Δημοσ.

Γράφουν αυτά που λες στο Internet όταν τελειώσει το κατέβασμα του torrent

Δημοσ.

Δυστυχως ειναι νομιμο.Δεν ισχυει μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολη την Ε.Ε οπου και ειναι σε εφαρμογη συγκεκριμενος κανονισμος για την λειτουργια των pet shops.Επιγραμματικα αναφερεται ο χρονος που πρεπει να παρεμενουν στα κλουβια (υπαρχει οριο-απαγορευεται να μεινει το ιδιο ζωο για 1 μηνα μεσα), το μεγεθος των κλουβιων, το υλικο κατασκευης τους και αλλα πολλα.Βεβαια θα υπαρχουν αρκετοι που δεν θα τα τηρουν αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Η υπαρξη τους ειναι νομιμη.

Δημοσ.

Είδα στο δρόμο ένα pet-shop τώρα που γύριζα σπίτι και μου μπιπ η ψυχολογία.

Υπήρχαν ζώα σε γυάλινα κλουβιά στην βιτρίνα. Σε μερικά τα κλουβιά είχαν μόλις το διπλάσιο μέγεθος από αυτά. Τραγικό. Μου ρθε να σπάσω το τζάμι.

Είναι νόμιμο αυτό το πράμα? Και αν είναι νόμιμο πως είναι δυνατόν να είναι?

Αν πάλι δεν είναι πως είναι δυνατόν να συμβαίνει?

...περιμένουν ένα τηλ. από ευαισθητοποιημένους για να κινηθούν (εάν παραβιάζεται κάτι - αν όχι τουλάχιστον να ενημερώσουν τον καλώντα), διότι δεν τα προλαβαίνουν όλα....;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...