ntaryl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα Παιδια πριν χρονια εβγαινε ενα περιοδικο (Poseidon) Ειχε πεσει στα χερια μου ενα περιοδικο με ενα παραδειγμα Ναυμαχιας . Ψαχνω να το βρω ξανα αλλα τζιφος Αν υπαρχει καποιθος που το εχει θα τον παρακαλουσα να το ανεβασει εδω Ευχαριστω πολυ
firewalker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Είχα κατεβάσει όλο το site της poseidon με httrarck και είχε και τα παραδείγματα νομίζω. Μισό λεπτό να ψάξω...
firewalker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω το βρήκα. Από το τεύχος 25. source.zip
ntaryl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε μου καλο βραδυ P.s Τωρα πια υπαρχει αυτο το site ?
NasDriver Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε μου καλο βραδυ P.s Τωρα πια υπαρχει αυτο το site ? νομίζω ότι πρέπει να είναι αυτό http://www.poseidon.gr/prosfor.htm
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε μου καλο βραδυ P.s Τωρα πια υπαρχει αυτο το site ? Μετά από καιρό... Τώρα το είδα. Αν εννοείς το mirror υπάρχει. Αν θέλεις...
Directx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Για την ιστορία.. Αν πρόκειται για τον ίδιο Ποσειδών τότε στις αρχές του 1990 είχε κυκλοφορήσει ένα αξιόλογο βιβλίο, οδηγό, για προγραμματισμό Windows 3.1 σε C. Ένα κεφάλαιο του βιβλιού ήταν αφιερωμένο στο Visual Dominus, ένα framework που είχε αναπτύξει για προγραμματισμό databases σε DOS και ύστερα σε Windows! Εποχές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.