routsounmanman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν δουλεύει κανείς το Magento e-shop. Αν ναί, σίγουρα θα χρειάστηκε payment modules για πιστωτικές κάρτες μέσω Aplha Bank, Eurobank, κτλ. Αυτό χρειάστηκα και εγώ και είδα ότι χρειάζεται registration στην ITBusiness ή κάτι τέτοιο καθώς το extension δεν είναι free! Όπως κάθε έμπειρος και ξεροκέφαλος PHP προγραμματιστής όμως , ξεκίνησα να γράφω το δικό μου, το οποίο είναι κατά 75% τελειωμένο. Όταν είναι finished, θα το κάνω post εδώ, free εννοείται μαζί με το documentation του. Ελπίζω να βοηθήσω κάποια συνάδελφη ψυχή
VitamineQ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ωραίος. αν και δε χρησιμοποιώ το script όλο και σε κάποιον θαναι πολύ χρήσιμο
alex_78 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 έχουμε κατι νεοτερο σχετικα με το module!? αυτα που λες για το ITS με το module του πραγματι ειναι ετσι! στην αρχη το εδινε τζαμπα αλλα τωρα κανει τον κινέζο, μαλλον θελει να το πουλάει αλλα τουλαχιστον ας μα το πει! open source σου λεει υστερα... φιλε μου θα περιμένω νεοτερα σου, εχω στειλει και στην eurobank να μου στειλει το api αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω! υ.γ: οταν λεμε module για eurobank σημαινει πως μόνο αυτοι που εχουν πιστωτικη στην eurobank θα μπορουν να αγοραζουν ή εχει να κανει απλα με το πως θα περνει τα χρηματα ο ιδιοκτητης του σαιτ; (ο πελατης μου εχει eurobank) φανταζομαι το 2ο, και λογικα θα τσεκαρει καρτες alpha,εθνικη κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.