Προς το περιεχόμενο

megaupload life time subscription

E-SURFER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά λέω όχι... Καλύτερα να κάνεις 3 ετήσιες... Αυτά με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή όλα αυτά θα τα κυνηγήσουν και πολύ πιθανό να χάσεις τα χρήματα σου...

Δημοσ.

Δεν λεει να το κανεις. Οπως ειπε και ο απο πανω, καλυτερα ετησια συνδρομη η αντε 2 χρονια. Κυλανε τοσο γρηγορα τα πραγματα στο ιντερνετ που αυριο μποει να εχουν συμβει τα χιλια δυο. Ειναι υπερβολικη η πλατινενια συνδρομη.

Δημοσ.
Δεν λεει να το κανεις. Οπως ειπε και ο απο πανω, καλυτερα ετησια συνδρομη η αντε 2 χρονια. Κυλανε τοσο γρηγορα τα πραγματα στο ιντερνετ που αυριο μποει να εχουν συμβει τα χιλια δυο. Ειναι υπερβολικη η πλατινενια συνδρομη.

Δεν διαφωνώ απλά μιας και τα torrent trackers έχουν αρχίσει να τα κυνηγάνε, όλο και περισσότεροι πάνε σε υπηρεσίες τύπου rapidshare... Ρίσκο είναι από την μια αλλά από την άλλη ίσως και να έχει νόημα μιας και όταν στραφούν όλοι στις υπηρεσίες αυτές θα αρχίσουν και να ανεβαίνουν οι τιμές τους. Ίσως και να είναι και καλή επένδυση λέω εγώ.

Από την άλλη ο Νοστράδαμος προβλέπει συντέλεια του κόσμου το 2012... Χεχεχεχεχεχεχε

Δημοσ.
Αν το θες τοσο πολυ, κανε συνδρομη για 2 χρονια. Θα μετανιωσεις τα 120 εουρος παραπανω.

Συζήτηση κάνουμε... Δεν είναι ότι το θέλω λίγο ή πολύ... Απλά αξιολογώ το αν έχει νόημα... Το τοπίο ναι είναι πολύ θολό όντως...

Ευχαριστώ πάντως για τις γνώμες σας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η βάση δεδομένων της rapidshare είναι πολύ μεγαλύτερη από τη megaupload.Αλλά μια συνδρομή life-time περισσότερο για απάτη μου φαίνεται παρά για έξυπνη λύση.Αργά ή γρήγορα όπως είπαν και οι προηγούμενοι αυτές τις υπηρεσίες θα τις κινηγήσουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...