Προς το περιεχόμενο

Thomson Speedtouch 580+ADSL2

zakos52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

se ενα πιο παλιο ρουτερ γινοταν απο g.dmt σε adsl2 αλλα σε αυτο δεν ξερω.κατεβασε απο καπου το firmware και δοκιμασε το.δεν εχεις τιποτα να χασεις.ακομα και adsl2 να μεινει θα εχεις το πιο νεο firmware.αλλα δυσκολο να γινετε.παντως μου φενεται παραξενο διοτι τα σπανια να βρεις adsl2 ρουτερ.η συνηθως ειναι g.dmt μεχρι 8 mbit η μετα adsl2+.b.mia αλλη ερωτηση .σιγουρα ειναι adsl2?γιατι στο manual βλεπω αυτο

If POTS in overlay: G. handshake, Full Rate ADSL, G.dmt, G.lite (splitterless

ADSL)

If ISDN in overlay: G.handshake, G.dmt

δεν βλεπω κατι για adsl2.αν κλειδωνει 8192 ειναι g.dmt.an einai adsl2 θα πρεπει να κλειδωνει 12 mbit νομιζω.αν ειναι adsl2+ και το βαλεις g.dmt θα κλειδωσει κοντα στα 9 mbit.

Δημοσ.

se ενα πιο παλιο ρουτερ γινοταν απο g.dmt σε adsl2 αλλα σε αυτο δεν ξερω.κατεβασε απο καπου το firmware και δοκιμασε το.δεν εχεις τιποτα να χασεις.ακομα και adsl2 να μεινει θα εχεις το πιο νεο firmware.αλλα δυσκολο να γινετε.παντως μου φενεται παραξενο διοτι τα σπανια να βρεις adsl2 ρουτερ.η συνηθως ειναι g.dmt μεχρι 8 mbit η μετα adsl2+.b.mia αλλη ερωτηση .σιγουρα ειναι adsl2?γιατι στο manual βλεπω αυτο

If POTS in overlay: G. handshake, Full Rate ADSL, G.dmt, G.lite (splitterless

ADSL)

Δημοσ.

ειναι ADSL2 σιγουρα.

εχω βαλει το τελευταιο firmware χωρις

να αλλαζει κατι.

σε μια 24αρα γραμμη κλειδωνει στα 9700.

ρωταω για ανεπισημο firmware.

Δημοσ.

απλα το ειπα για ενα λογο.το Linksys wag200 αμα το εβαζα να παιξει σαν απλο adsl δηλαδη g.dmt δεν μου κλειδωνε 8192 αλλα κοντα στα 9500.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...