kingofgreece Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 http://www.multirama.com.gr/messenger/public/archive.php?id=55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Για δυό ευρώ παρακάτω,δεν αξίζει ούτε την πληκτρολόγησή σου. Πες στο αφεντικό να κάνει καλύτερες προσφορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Οντως φοβερη τιμη για καταστημα τυπου Multirama!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ποτε δεν ειχα τους βασιλιαδες σε υποληψη και οχι μονο της Ελλαδας Τον "KingOfGreece" δεν τον ειχα παρακολουθησει παλιοτερα, αλλα για τις προσφορες τον "κοβω" για αστοχο (2η φορα τις τελευταιες μερες) ΥΓ. Και η ελλειψη τιμης στο αρχικο Post τι δειχνει; Οτι μετραμε τα hits στην σελιδα "24ωρες" του Multirama; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMAndreas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Για δυό ευρώ παρακάτω,δεν αξίζει ούτε την πληκτρολόγησή σου. Πες στο αφεντικό να κάνει καλύτερες προσφορές... μα τα περισσότερα καταστήματα που την έχουν 2-3€ παραπάνω από το multirama ή θα είναι στην άλλη άκρη της ελλάδας ή είναι μόνο για online παραγγελίες.....αξιόλογη σύγκριση θα ήταν με τις τιμές πλαισιο και eshop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiartas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Θα με ενδιέφερε μια οθόνη τηλεόραση FullHD, 22' και πάνω, με MPEG 4 DVBT δέκτη, που να έχει VESA(να βιδώνει στον τοίχο) Νομίζω ότι η συγκεκριμένη με καλύπτει πλήρως. Βέβαια υπολόγιζα να δώσω κάτι λιγότερο. Την έχει κανείς για να μου πει εντυπώσεις? Ή έχει κανείς να προτείνει καμία αντίστοιχη? Επειδή κυρίως θα παίζει στον υπολογιστή και όχι ως TV μήπως να αποφύγω τη λύση της LCD TV και να πάω σε καθαρό μόνιτορ? Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
semi58 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 εγώ την έχω 2 μέρες, το θέλω μονο για τον υπολογιστή μου φαίνεται καλή οθόνη, το βιδώνεις και στον τοίχο, την πήρα 259 euro από msystems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ....αξιόλογη σύγκριση θα ήταν με τις τιμές πλαισιο και eshop... Πλαισιο και eshop ειναι γνωστο ΚΑΡΤΕΛ και ποτε δεν κοιταω τιμες τους για να δω αν κατι ειναι προσφορα ή οχι! Σπανια εχουν κατι σε καλη τιμη. Μονο οταν βαζουν κατι για κραχτη. Για να μιλαμε συγκεκριμενα πηρα δισκο 1ΤΒ πριν 2 μηνες απο μαγαζι του κεντρου 64 ευρω (επισημη τιμη του site τους) και μαλιστα σε κουτακι ΩΚΤΑΒΙΤ που δεν ειχα ξαναδει!! την ιδια ωρα που αυτοι οι δυο τον ειχαν 83.40 (νομιζω οτι ειναι και παραεισαγωγης-παρακαλω διορθωστε με αν κανω λαθος)!!!!! Το οτι εχει λοιπον 34 ευρω παραπανω σε πλαισιο και eshop δεν σημαινει οτι ειναι πολυ καλη προσφορα, αλλα οτι το ΚΑΡΤΕΛ πιανει κ@λους ως συνηθως. (τωρα θα πεσουν καποιοι να με φανε αλλα εχω συνηθισει! ) Καλες δουλειες να εχετε ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 @ Magazatoras: Δεν του μιλάω τελευταία, δεν τα βρίσκουμε στην αυξηση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ---------- Ποτε δεν ειχα τους βασιλιαδες σε υποληψη και οχι μονο της Ελλαδας Τον "KingOfGreece" δεν τον ειχα παρακολουθησει παλιοτερα, αλλα για τις προσφορες τον "κοβω" για αστοχο (2η φορα τις τελευταιες μερες) ΥΓ. Και η ελλειψη τιμης στο αρχικο Post τι δειχνει; Οτι μετραμε τα hits στην σελιδα "24ωρες" του Multirama; Είμαι καλός εγω ρε! Παντως για τα hits που λες έχεις δικιο, σε διαφορες προσφορες τους κάνουμε που τους κάνουμε promo να μην τους πασάρουμε και hits. Μελλοντικά θα βάζω πάντα τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 @ Magazatoras: Δεν του μιλάω τελευταία, δεν τα βρίσκουμε στην αυξηση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ---------- Είμαι καλός εγω ρε! Παντως για τα hits που λες έχεις δικιο, σε διαφορες προσφορες τους κάνουμε που τους κάνουμε promo να μην τους πασάρουμε και hits. Μελλοντικά θα βάζω πάντα τιμή. Υποκλίνομαι για μιά ακόμα φορά.Είσαι τρισμέγιστος. Ντώσε τώρα στο πόπολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 http://www.multirama.com.gr/messenger/public/archive.php?id=55 ρε συ Γλυξμπουργκ ακόμη να βάλεις μυαλό? η εποχή σου πέρασε, ασε να διαφημιστεί και κανας άλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.