hunter2000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά έχω εγκαταστήσει στο σύστημα μου τα win 7 pro, και πρόσφατα άρχισα να αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Πολλές φορές κολλάει με το μπαίνει στο logo των windows και άλλες φορές δεν μπορεί να κλίσει και έτσι αναγκάζομαι να κάνω μερικές φορές επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει. Ακόμη όταν πάω να ανοίξω τον δεύτερο σκληρό που έχω σαν αποθήκη κολλάει και μερικές φορές δεν τον βλέπει όταν ανοίγω τον υπολογιστή. Πριν μερικές μέρες παρουσίασε πρόβλημα και ο internet explorer και δεν ανταποκρίνεται όταν πάω να μπω σε κάποια ιστοσελίδα. Οι σκληροί που έχω είναι western digital 650GB, αυτός με το λειτουργικό black edition. Έκανα επαναφορά συστήματος αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Επίσης έτρεξα το wd Diagnostic tool και το system mechanic και δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα. Μόνο καμια φορά βγάζει κατα την εκκίνηση, το μύνημα one of your disk must be checked for consistency. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
Kiriakos22 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά έχω windows7 και ο υπολογιστής δεν μου αναγνωρίζει το driver μου. Βάζω έναν δίσκο μέσα και μου λέει insert a disk. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.