LeoNaXe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ρε μάργες παίζω το Silkroad Online εδώ και 3 χρόνια περίπου και δεν έχω πετύχει κανέναν από την Ελλάδα να το παίζει. Υπάρχουν πολλά σέρβερ και σκέφτομαι να μην παίζει κάποιος σε άλλο. Άμα παίζει κάποιος θα ήθελα να το αναφέρετε
LeoNaXe Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 για σας μάγκες, παίζω το silkroad 3 χρόνια στο server pluto και δεν έχω δει κανέναν Έλληνα . μήπως εχει πρόβλημα το παιχνίδι και δεν το ξέρω ? τουλάχιστον αν παίζει κάποιος ας το πει να ξέρω ότι δεν είμαι ο μοναδικός
telarin Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 τουλάχιστον αν παίζει κάποιος ας το πει να ξέρω ότι δεν είμαι ο μοναδικός παίζει και αυτό
LeoNaXe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 γιασας μάγκες είχα ανοίξει ένα άλλο θρεάτ σχετικά με το παιχνίδι αλλά έτσι απλά ξεχάστηκε και έφυγε για αυτό μακάρι να μην με βρίζετε εμένα η αιώνια απορία μου είναι το γιατί κανένας στην Ελλάδα δεν ξέρει αυτό το παιχνίδι και δεν το παίζει κανένας. μετρημένοι να είναι 100 άτομα σε όλα τα server. το ξέρω πως πολλοί το άρχισαν και το παράτησαν λόγο του ότι όλα τα server ήταν γεμάτα αλλά αυτό δεν υπάρχει πλέον . το παιχνίδι το παίζω απο το 2006 και ακόμα έχω τρελό κόλλημα και μου φαίνεται περίεργο που σε αυτά τα 4 χρόνια μόνο μια φορά πέτυχα έναν πιτσιρίκο και αυτός τα παράτησε λόγο σχολίου :mad: μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιο είναι το λάθος του παιχνιδιού ή άν το παίζει κάποιος. είναι σαν να έχουν βάλει φάρμακο στην Ελλάδα για να μην αρέσει σε κανέναν
Bigi444444 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έχω να το αγγίξω τουλάχιστον 2 χρόνια.Το θεωρώ χάσιμο χρόνου ( γενικότερα τα mmorpg πλέον αλλά τέλοσπάντων).Θες τους λόγους;Απίστευτο grinding πραγματικά, boting, goldfarming, ατέλειωτες ουρές για να παίξεις και προφανώς καλύτερες εναλλακτικές.
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Είχα δοκιμάσει να παίξω από περιέργεια και μετά από μιση ώρα περίπου εμφάνισα συμπτώματα ναυτίας , ζαλάδας , εμετών , φαγούρα στις μασχάλες , λόξιγκα , ασταμάτητο ρέψιμο , αέρια και διαφορα αλλα και απορώ γιατί Σοβαρά τώρα μετά από 3,5+ χρόνια L2 , 1+ χρόνο wow , και να έχω δοκιμάσει σχεδόν όσα ΜΜΟ κυκλοφόρησαν p2p και f2p μπορώ να πω ότι δεν το ακουμπούσα ξανά για κανένα λόγο. Ούτε uninstal δεν είχα το κουράγιο να κάνω έσβησα το φάκελο
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 πραγματι το grinding αλλα και το drop rate ηταν απιστευτο,δεν ξερω αν αλλαξε τωρα πλεον θυμαμαι ενα quest που σε εστελνε να μαζεψεις 200 eyes απο tigers. μετα το completion συνεχιζε το follow up με 500 eyes (1000 etc ) .... lol uninstall αμεσως και εδω και χρονια δεν το ξαναγγιξα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το Silkroad είναι μεγάλη ΜΠΑΡΟΎΦΑ. Το σκέφτηκες ποτέ;
LuNaTiC Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 έπαιζα και εγώ πρίν χρόνια... καλ'ο ήταν τότε αλλά δεν είχα πολύ όρεξη για να σκοτώνω άπειρα mobs... όλα αυτά τα free korean style είναι πάνω κάτω τα ιδια ένας κολλητός μου που του είχα πεί να παίζουμε μαζί είχε συνεχίσει και είχε λιώσει.... ήταν τεράστιο level νομίζω έιχε πιάσει cap με 2-3 char... αν ψήνεσε κτλ να τον ρωτήσω τι απέγινε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.