kostasR1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Έχω ξεκινήσει ένα νέο project πάνω στο Armor+ της Thermaltake. To hardware για αρχή θα είναι Foxconn Inferno Katana, Core i7 860, 4GB 1600MHz και 2χ9600GT 512MB για να αξιοποιήσω το SLi της μητρικής και ταυτόχρονα να περιορίσω και το κόστος για VGA:-). Το συγκεκριμένο κουτί μπορεί για extreme mod να μην προτείνεται αλλά οπτικά είναι από τα όμορφα και για αυτό συνεχίζω να το πειράζω. Στις φωτο βλέπεται την αρχή, με όλο τα σασί σε μαύρο χρώμα που κατά την αποψή μου τα σπάει. Στο πίσω μέρω έχω τοποθετήσει ένα Black Ice Pro το οποίο θα συνεργαστεί επίσης με ένα άλλο μικρότερο ψυγείο στο εσωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Υ.Γ. Μπορεί κάποιος να πρωτείνει ένα καλό waterblock για το 1156? Δεν βρίσκω τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αυτό αποτελεί πάρα πολύ καλή επιλογή, αλλά που θα το βρεις είναι το θέμα . Καλή συνέχεια με το project . Btw γιατί θες να βάλεις και 2ο ψυγείο; Θα "ποτίσεις" και κάρτες γραφικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αυτό αποτελεί πάρα πολύ καλή επιλογή, αλλά που θα το βρεις είναι το θέμα . Καλή συνέχεια με το project . Btw γιατί θες να βάλεις και 2ο ψυγείο; Θα "ποτίσεις" και κάρτες γραφικών; Δεύτερο θα μπει γιατί το front panel της thermaltake το έχει ενσωματομένο στο Bay. Το block όντως δείχνει πολύ καλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ...μια χαρά pc να το χαντακώνεις με τα ψοφίμια aka 9600GT;;; Ωραίο color scheme πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ...μια χαρά pc να το χαντακώνεις με τα ψοφίμια aka 9600GT;;; Τι πρόβλεψη κάνεις για Score στο 3DMark06 με τον i860 και τις 9600GTs ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δεύτερο θα μπει γιατί το front panel της thermaltake το έχει ενσωματομένο στο Bay. Γιατί δεν παίρνεις ένα σκέτο τανκ για 5.25 θύρες μπροστά; Τσάμπα θα μπουκώσει με το 2ο ψυγείο, δεν το χρειάζεσαι κιόλας (αν δεν βάλεις και τις κάρτες σε νερό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 16-17k το βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 16-17k το βλέπω... στοκ και εγώ κάπου εκει το βλέπω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:20 ---------- Γιατί δεν παίρνεις ένα σκέτο τανκ για 5.25 θύρες μπροστά; Τσάμπα θα μπουκώσει με το 2ο ψυγείο, δεν το χρειάζεσαι κιόλας (αν δεν βάλεις και τις κάρτες σε νερό) Δείχνει αρκετά όμορφο το πάνελ αλλά έχω μοντάρει το 2ο ψυγείο,τρόμπα κτλ και εχω σε όλο το μπλοκ σπυρώματα G1/2 και δεν μπουκώνει τίποτα. δεν θέλω να προσθεσω κάτι άλλο με μικρότερο σπύρωμα γιατί ρίχνει το flow αρκετά. πχ το πάνελ που λές με G1/4 θα κόψει αρκετά στο flow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Οκ then, ναι είδα το σπείρωμα 1/4 που έχει αυτό το bay, απλά το έφερα σαν παράδειγμα το συγκεκριμένο, υπάρχουν και 1/2 (πρόσφατα έψαχνα και γω γιαυτό ). Good luck, περιμένουμε photos με την πρόοδο του συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.