stefknet Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Επειδή το τοπικ έκλεισε άνοιξα αυτό, για να απαντήσω στο φίλο kirimi. Μπορείς να πεις από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι δικαιολογώ τον κάθε είδους πάσσαρη, γιαυτό που κάνει; Μάλλον δεν το διάβασες προσεχτικά. Εγώ απλώς παραθέτω την αιτία και το αποτέλεσμα καθώς και αυτόν που το απολαμβάνει. Όσο αυτό που αναφέρεις για τους τίμιους φτωχούς συνανθρώπους μας ήταν άσχετο γιατί η κοινωνική συμπεριφορά δεν είναι ταξικό θέμα (διαφορά) αλλά θέμα εμπειριών.
Aylus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 To aima fenete aresei se olous...<BR>Kai se aftous pou ton 8eoroun hroa (aima twn "mpatswn")<BR>kai se aftous pou ton misoun (aima Passari)<P>Afiste ton stin mizeria tou kai sevastite tous nekrous...<P>IMARTON
kirimis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by stefknet:<BR><STRONG>Επειδή το τοπικ έκλεισε άνοιξα αυτό, για να απαντήσω στο φίλο kirimi. Μπορείς να πεις από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι δικαιολογώ τον κάθε είδους πάσσαρη, γιαυτό που κάνει; Μάλλον δεν το διάβασες προσεχτικά. Εγώ απλώς παραθέτω την αιτία και το αποτέλεσμα καθώς και αυτόν που το απολαμβάνει. Όσο αυτό που αναφέρεις για τους τίμιους φτωχούς συνανθρώπους μας ήταν άσχετο γιατί η κοινωνική συμπεριφορά δεν είναι ταξικό θέμα (διαφορά) αλλά θέμα εμπειριών.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Ooopppss οχι φιλε μου με παρεξηγησες... ισως εγω να μην εκφραστηκα σωστα... δεν ειπα πως δικαιολογεις τον καθε Πασσαρη η κατι τετοιο.<P> <BR>The case is closed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.