ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=KxbUpCgGyIQ[/ame] Αυτο ειναι το τρειλερ της ταινιας. Μου μοιαζει πολυ σαν Castlevania the movie αλλα ειναι ο δημιουργος του Conan. Δεν την εχω δει πουθενα για Ελλαδα την συγκεκριμενη ταινια αλλα θα την εχω στα υποψην.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 πράγματι φέρνει αρκετά σε castlevania style, φαίνεται ενδιαφέρουσα αν και ο πρωταγωνιστής δεν μου κάθεται καλά στο μάτι...
Nik.K Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Solomon Kane is a fictional character created by the pulp-era writer Robert E. Howard. A 17th century Puritan, Solomon Kane is a somber-looking man who wanders the world with no apparent goal other than to vanquish evil in all its forms. His adventures, published mostly in the pulp magazine Weird Tales, often take him from Europe to the jungles of Africa and back. Once a mercenary of Queen Elizabeth I fighting Spainards in Africa, He met the Devil's Reaper and discovered he was bound for hell! Barely escaping he soon renounced violence to atone for his past sins, seeking out redemption in a life of peace. That is until the followers of priest turned sorcerer Malachi kidnap a Purtian girl Meredith Crowthorn and brutally slaughter her family before his very own eyes (including butchering her beloved younger brother Edward who Solomon had befriended)! Forcing Solomon to take up arms and return to his violent ways once more to rescue her! In doing so means returning to his birthplace and facing his older brother Marcus who (in his youth) he accidentally left disfigured (and for dead), who now serves as merciless enforcer to Malachi. Στην αρχη δεν μου ελεγε κατι αλλα την ειδα και ηταν αρκετα καλη..... Την συνιστω σε ολους.....
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ειχα ποσταρει αναλογο θεμα πριν καιρο. Δεν ειχε ιδιαιτερη επιτυχια. Μαλλον δεν ενδιαφερει τους σινεφιλ μια στυλιστικη ταινια αυτου του τυπου. Η ταινια δεν ειναι κατι σουπερ αλλα ειναι ευχαριστη και βλεπεται ανετα στο σπιτι και ειναι η ποιο κοντινη σχεση με το Castlevania που εχω δει μεχρι τωρα σε ταινια.
Nik.K Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εψαξα για Solomon Kane και δεν βρηκα θεμα.... Αν υπαρχει ας τα κανει Merge καποιος.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Να και το αρχικο δικο μου εδω. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=341785&highlight=solomon+kane Οπως ειπα....αποτυχια...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Παρα αυτα δεν θα ειναι λιγοτερο αποτυχια απο πριν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 την είδα και εγώ, ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Nik.K Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ενταξει, μπορουσε να ηταν καλυτερη αλλα ανωτερη απο πολλες αλλες.
RottenLungs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μου άρεσε το story αλλα το σενάριο δεν ήταν δουλεμένο σωστά (λίγο πρόχειρο θα έλεγα). Τόνισε στιγμές που δεν έπρεπε να και δεν το έκανε σε άλλες που έπρεπε. Για παράδειγμα πολύ βιαστικό τέλος. Θα μπορούσα να πώ και ηλίθιο. Πολύ θα γούσταρα να το έβλεπα σε μίνι σειρά. Πιστεύω πως θα ήταν εξαιρετικό σαν αποτέλεσμα. 6.5/10 απο εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.