Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για κοψιμο rmvb-avi files.

mojitooc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys..Ψάχνω ένα πρόγραμμα για να κόβω κάποια σημεία σε ταινίες ή anime,κυρίως να μπορεί να κόβει αρχεία avi και rmvb.Έψαξα στο insomnia wiki βγήκα αυτό αλλά δεν μπορεί να διαβάσει rmvb αρχεία.

Ευχαριστώ εκ το προτέρων.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για AVI videos, μπορείς να δεις αυτό το άρθρο στο Insomnia Wiki: Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με δωρεάν λογισμικό

Τα RMVB είναι πιο δύσκολη ιστορία. Σε free δεν έχω κάτι υπόψιν μου, με μία αναζήτηση σε Google για cut rmvb βλέπω ότι τα αποτελέσματα παραπέμπουν σε εμπορικά προγράμματα και μόνο.

Δημοσ.

Ναι..καλύτερα να "βρω" τα επεισόδια anime που θέλω σε avi,thx anyway.Όσον αναφορά τα avi το παραπάνο πρόγραμμα πιστεύω θα με καλύψει.Solved

Δημοσ.

Αν θέλεις απλά να κόψεις κάποιες σκηνές από τα anime, ψάξε τα raw από τα επεισόδια που σε ενδιαφέρουν.

Είναι τα αρχικά αρχεία που έρχονται από την Ασία και δεν έχουν υποστεί καμιά μετατροπή ακόμα (πέραν του πρώτου rip)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...