mojitooc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Hello guys..Ψάχνω ένα πρόγραμμα για να κόβω κάποια σημεία σε ταινίες ή anime,κυρίως να μπορεί να κόβει αρχεία avi και rmvb.Έψαξα στο insomnia wiki βγήκα αυτό αλλά δεν μπορεί να διαβάσει rmvb αρχεία. Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Για AVI videos, μπορείς να δεις αυτό το άρθρο στο Insomnia Wiki: Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με δωρεάν λογισμικό Τα RMVB είναι πιο δύσκολη ιστορία. Σε free δεν έχω κάτι υπόψιν μου, με μία αναζήτηση σε Google για cut rmvb βλέπω ότι τα αποτελέσματα παραπέμπουν σε εμπορικά προγράμματα και μόνο.
mojitooc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Έχεις υπόψιν σου κάποιο το οποίο ειναι δοκιμασμένο;
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Όχι δυστυχώς. Αν υπάρχει άλλη εναλλακτική, αποφεύγω το RMVB format όπως ο διάολος το λιβάνι...
mojitooc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ναι..καλύτερα να "βρω" τα επεισόδια anime που θέλω σε avi,thx anyway.Όσον αναφορά τα avi το παραπάνο πρόγραμμα πιστεύω θα με καλύψει.Solved
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αν θέλεις απλά να κόψεις κάποιες σκηνές από τα anime, ψάξε τα raw από τα επεισόδια που σε ενδιαφέρουν. Είναι τα αρχικά αρχεία που έρχονται από την Ασία και δεν έχουν υποστεί καμιά μετατροπή ακόμα (πέραν του πρώτου rip)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.