Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση με 100-150 euro

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα pc τριετίας και θέλω να του κάνω καμιά βελτίωση...

να γίνει πιο γρήγορο αν είναι δυνατόν...

δεν ξερό τι χρειάζεται γτ όπως έχω πει αρκετές φορές είμαι ψιλό noob στο άθλημα...

έχει:

MOBO: psn32 sli premium

CPU:intel core2 duo cpu 6600 @ 2.40GHz

RAM: 2x512mb

κάρτα γραφικών: 2χ NVIDIA GeForce 7600 GS

hdd: 2x160gb

λειτουργικό: win xp home edit sp3

τι μπορώ να αλλάξω για να αλλάξει και η απόδοση προς το καλύτερο;

150-150euro max

δε θέλω καμιά ριζική αλλαγή,απλά να την παλεύει περισσότερο.

έχετε καμιά πρόταση;;

Δημοσ.

Φίλε μου με αυτά τα χρήματα θα μπορούσες να αλλάξεις της RAM και να βάλεις 4 GB που θα σου κοστίσει 60 με 70 περίπου

Κάτι άλλο πιστεύω δεν θα μπορούσες να αλλάξεις με αυτά τα λεφτά εκτός άμα έβαζες και έναν σκληρό

Δημοσ.

97 ευρώ για τη 4850

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510666

68 ευρώ για 2x2GB RAM (τις παλιές βγάλτες τελείως)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553558

Σύνολο 165 ευρώ και το PC θα έχει χαώδεις διαφορές σε παιχνίδια και καθημερινή χρήση, ειδικά αν δεν παίζεις σε μεγαλύτερη από 1280x1024 ανάλυση.

Αν δεν μπορείς να δώσεις το +15 στο μπάτζετ, θα κόψουμε από κάπου, αλλά δεν αξίζει κατ' εμέ να θυσιάσεις τη 4850 για κάτι χειρότερο.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι... τα xp τα 32bit υποστηρίζουν ram 4gb;

επίσης επειδή όπως είπαμε είμαι και noobas αν πάρω την κάρτα γραφικών και ram...

Πες ότι βγάζω τα παλιά και βάζω τα νέα...

ΜΕΤΑ;

θα κάνω απλά ένα format και θα εγκαταστήσω τους drivers του καινούριου hardware;

γιατί όσες φορές έχω κάνει φορματ τώρα, δεν έκανα ποτέ install τπτ σχετικό με την ram...

και κάτι άλλο η κάρτα που λες mits@kos είναι καλύτερα μια τετοια από 2 σαν αυτές που έχει τώρα το pc;

sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργεί ομαλά το hardware.

Δημοσ.

Απεγκαταστείς τους drivers της παλιάς κάρτας γραφικών και περνάς τους drivers της καινούριας.Δεν θέλεις φορμάτ.

Για της μνήμες δεν χρειάζεται τίποτα να κάνεις.Απλά θα βλέπει 3,2gb το pc επειδή είναι 32bit το λειτουργικό.Από το 1gb που είσαι τώρα..θα είναι μεγάλη η διαφορά ακόμη και με τόσο.

Φορμάτ αν θέλεις να κάνεις μόνο για τον εαυτό σου να περάσεις σε windows 7 και εννοείται όταν το κάνεις θα βάλεις και 64bit έκδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...