Προς το περιεχόμενο

Net cafe router

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποιο καταστημα θα το εχει και για Isdn.ισως να εχει διαφορετικο ονομα

εχω ενα φιλαρακι ο οποιος εχει ενα νετ καφε με 38 υπολογιστες.το ρουτερ που χρησιμοποιει ειναι αυτο.τοσο καιρο δεν του εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα

μπορει και να εχει και τελεια γραμμη.εξαρτατε και ποιοτητα χαλκου κτλ.38 Pc Με μια adsl παντως....ουτε για καφε δεν φτανει.

Σίγουρα είναι overkill για 12 Pc και μόλις μία γραμμή.

Αν ήταν παραπάνω και υπήρχε και θέμα διαχωρισμού γραμμών (internet-games-downloading) ίσσως άλλαζε το θέμα.

Τώρα όσον αφορά τα έσοδα ενός μαγαζιού με 12 Pc, η δική μου εμπειρία λέει πως δε τραβάει, αλλά αν τα έχεις υπολογίσει εσύ αλλιώς, δεν μου πέφτει και λόγος.

:-)

ενταξει 400 ευρω κανει ενα cisco δεν ειναι οτι κανει 1000 για να πεις οτι δεν αξιζει να το παρει καποιος.συν οτι ειναι κατι βασικο το ιντερνετ να ειναι σταθερο γιατι απο αυτο πουλας.και το καλο ειναι οπως μερικοι να υπαρχουν 2 γραμμες.τωρα αν 12 pc εχουν συνεχεια κοσμο μια χαρα λεφτα θα βγαλει.εξαρτατε μερος που ειναι αν υπαρχουν αλλα ιντερνετ καφε κτλ.

Φίλε μου γιά τη δουλειά που θέλεις εγώ θα σου έλεγα Cisco και μόνο Cisco.....

Θα τα βγάλει τα λεφτά του.

Κοίταξε στις αγγελίες.Υπάρχουν και μεταχειρισμένα.

εχουν λιγη εγγυση οποτε καλυτερα θα ηταν new.το eshop για ενα διαστημα τα δινε με 3 μηνες αλλα τωρα νομιζω ειναι ενας χρονος αντιθετα πχ με linksys 3 xronia

Netcafe με 12 Pc ούτε τα λεφτά των keyboard δεν θα βγάλει...

:-(

Δημοσ.

Το δεύτερο το χρησιμοποιώ εγώ (σπιτική χρήση για γραμμές PSTN).

Με πλήρη πλήρως :D

Δημοσ.

φιλε poulinos δεν αντιλεγω σε αυτο.απλα η χρηση που κανει ειναι κατα 80% lan gaming και το υπολοιπο ιντερνετ και online gaming,οποτε και δεν πολυ φορτωνει τη γραμμη.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτο το ρουτερ ακομα και με τοσους υπολογιστες δεν κολωνει.

Δημοσ.

σωστα για Lan gaming το switch θα φαει το traffic.απλα αν εχει καμια γραμμη 8 mbitκαι κατεβαζουν πολλα ατομα παει.αλλοι βαζουν μια γραμμη για gaming μια γραμμη για downloads και μια γραμμης εχω δει για surfing.3 zyxel ειχε ο αλλος.

Δημοσ.

Το κούρασα το θέμα αλλά επειδή μάλλον θα χρειαστώ δυο στο σύνολο θέλω να βγεί καλό, κοίταξα προς το drytek και είδα ότι φαίνονται αρκετά καλά αλλά στα δυο μοντέλα που με ενδιαφέρουν δεν μπορω να δω αν παίζει σε ISDN.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Modem-Routers/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2710-Annex.htm

http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=26_30&products_id=45055

edit: Και τα δύο είναι PSTN, να κοιτάξω προς αυτά να βρω σε ISDN ή δεν αξίζει ο κόπος;

Δημοσ.

ολοι καλα λογια λενε για τα vigor drytek οποτε μπορεις να τα βρεις και σε isdn.τωρα δεν ξερω αν εχει νοημα να εχεις isdn γραμμη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.
ολοι καλα λογια λενε για τα vigor drytek οποτε μπορεις να τα βρεις και σε isdn.τωρα δεν ξερω αν εχει νοημα να εχεις isdn γραμμη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Έμεινε από την εποχή με dial up και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι να την αλλάξω γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γραμμή για να κάνω πειράματα.

Δημοσ.
Έμεινε από την εποχή με dial up και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι να την αλλάξω γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γραμμή για να κάνω πειράματα.

ισα που λενε οτι το adsl παιζει χειροτερα σε over isdn.επισης ο χαλκος ειναι οπως ειναι.ειτε εχεις pstn ειτε isdn δεν θα επηρεασει τοσο το την ταχυτητα οποτε και Pstn να την κανεις δεν θα αλλαξει απολυτως τιποτα.παλι τον ιδιο χαλκο θα παρεις .αν υπαρχει καποιο θεμα στην τηλεφωνια που δεν υπαρχει λογω isdn αυτο ειτε pstn ειτε isdn θα επηρεαζει την γραμμη διοτι το adsl kai to router σου περνουν την γραμμη πριν το netmod οχι μετα.

Δημοσ.
Αυτά δεν τα ήξερα, μάλιστα, θα κοιτάξω να γυρίσω την μια γραμμή σε ένα άλλο μαγαζί σε pstn να δώ.

δεν κερδιζεις τιποτα με το isdn σε θεμα ιντερνετ.αλλοι λενε κιολας οτι χανεις.σε τηλεφωνια κερδιζεις διαφορα λογω του netmod alla στο ιντερνετ επειδη παιζει ρολο ο χαλκος και επειδη παιρνεις πριν το netmod δεν αλλαζει κατι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο ένα νετ λύθηκε το πρόβλημα με ένα us robotics το οποίο δεν σκαλώνει πουθενά και έχει και πολύ καλή ταχύτητα.

Στο άλλο νετ σκέφτομαι να κάνω κατάργηση την isdn (έχω δυο γραμμές όποτε δεν με πειράζει ο χρόνος αναμονής). Μου είχε μείνει στην αποθήκη ένα cisco 877 το οποίο απ'ότι είδα υποστηρίζει adsl2 αλλά με δυσκολεύει στο set up. Ήθελα να το κάνω ένα factory reset και πλέον όταν το ανοίγω και μου βγάζει τον express manager ο οποίος όταν φτάνει (μετα τις ρυθμίσεις DHCP) στις wan ρυθμίσεις κολλάει εκεί. Μπορώ να παω προς τα πίσω αλλά δεν μπορώ να αποθηκεύσω αλλαγές . Υπάρχει κάποια λύση;

Δημοσ.

Δες για firm update. Τα usr οντως ηταν πολυ καλα αλλα που το βρηκες? Δε πουλιουντε τωρα πια και οσοι ταχουν τα φυλανε :)

Δημοσ.

Το βρήκα από έναν γνωστό και το αγόρασα. Όσο για το cisco του βάζω καινούργιο sdm αλλά δυσκολεύομαι να του αλλάξω το ip. Υπάρχει πουθενά κάποιος οδηγός για να γίνει αυτό με έτοιμο config, να περάσει και μόνο του το τελευταίο update;

Δημοσ.
Το βρήκα από έναν γνωστό και το αγόρασα. Όσο για το cisco του βάζω καινούργιο sdm αλλά δυσκολεύομαι να του αλλάξω το ip. Υπάρχει πουθενά κάποιος οδηγός για να γίνει αυτό με έτοιμο config, να περάσει και μόνο του το τελευταίο update;

δεν πολυθυμαμε μεσα απο το Interface Οποτε καντο απο κονσολα

telnet 10.10.10.1

user name oti exeis dosei

pass οτι εχεις δωσει

conf t

interface vlan1

ip address 192.168.1.1 255.255.255.0

μετα θα κολλησει οταν το κανεις αυτο και θα μπεις μετα απο λιγο με την νεα Ip και θα δωσεις παλι telnet κτλ και θα κανεις ενα wr kai enter για να σωσει το config.αυτο πριν κανεις conf t αν θυμαμαι απεξω

επισης για να αλλαξεις ios(firmware) se cisco πρεπει να βρεις firmware καταρχην(για αυτο Pm) και μετα να το περασεις με tftp server.εχω ανοιξει θεμα για cisco.

Στο ένα νετ λύθηκε το πρόβλημα με ένα us robotics το οποίο δεν σκαλώνει πουθενά και έχει και πολύ καλή ταχύτητα.

Στο άλλο νετ σκέφτομαι να κάνω κατάργηση την isdn (έχω δυο γραμμές όποτε δεν με πειράζει ο χρόνος αναμονής). Μου είχε μείνει στην αποθήκη ένα cisco 877 το οποίο απ'ότι είδα υποστηρίζει adsl2 αλλά με δυσκολεύει στο set up. Ήθελα να το κάνω ένα factory reset και πλέον όταν το ανοίγω και μου βγάζει τον express manager ο οποίος όταν φτάνει (μετα τις ρυθμίσεις DHCP) στις wan ρυθμίσεις κολλάει εκεί. Μπορώ να παω προς τα πίσω αλλά δεν μπορώ να αποθηκεύσω αλλαγές . Υπάρχει κάποια λύση;

adsl2+ υποστηριζει το 877 απλα δεν ξερω αν θελει κανα update γενικα.και μπορεις να περασεις to sdm οχι το sdm express που εχεις για να kaneiς διαφορα.σαν το sdm express ειναι.μεχρι και να αλλαξεις το sdm express με το κανονικο μπορεις στον ρουτερ.για το sdm express ναι κολλαει μετα τον dhcp .μου εχει τυχει σε 2-3 cisco.μαλλομ bug της εκδοσης δεν ξερω.για αυτο κανω install to sdm στο pc.θελει βεβεα και enable Να τσεκαρεις sta internet options και στο advance to allow active content to run on my pc my computer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...