Προς το περιεχόμενο

Net cafe router

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

zyxel 660,661,662,linksys apo wag200 μεχρι wag54g2 wag160n και κλεινεις το wireless και netgear θα βρεις επισης πολλα.απλα συνηθως θα βρεις με ασυρματο πανω αλλα το κλεινεις.αρκει να μην εχεις καμια γραμμη με τιποτα 40+ attenuation γιατι τοτε βλεπω να τρως τιποτα disconnects.

Δημοσ.

Τοτε πηγαινε σε netgear μιας και εχουν πολυ καλη διαχειριση σε πολλα connections (κατι που χρειαζεται), αρκετα σταθερα αλλα μεχρι εκει. Τα zyxel & Linksys ειναι αρκετα γρηγορα ρουτερς με καλο κλειδωμα αλλα χειροτερη διαχειριση open connections απο τα netgear.

Δημοσ.

Φίλε μου γιά τη δουλειά που θέλεις εγώ θα σου έλεγα Cisco και μόνο Cisco.....

Θα τα βγάλει τα λεφτά του.

Κοίταξε στις αγγελίες.Υπάρχουν και μεταχειρισμένα.

Δημοσ.
Φίλε μου γιά τη δουλειά που θέλεις εγώ θα σου έλεγα Cisco και μόνο Cisco.....

Θα τα βγάλει τα λεφτά του.

Κοίταξε στις αγγελίες.Υπάρχουν και μεταχειρισμένα.

Netcafe με 12 Pc ούτε τα λεφτά των keyboard δεν θα βγάλει...

:-(

Δημοσ.
Netcafe με 12 Pc ούτε τα λεφτά των keyboard δεν θα βγάλει...

:-(

Είχα cisco και για την δουλειά του είναι overkill. Όσο για τα 12 pc αν δουλεύεις σωστά και έχεις καλό επιχειρηματικό μοντέλο μια χαρά λεφτά βγάζεις.

Δημοσ.

εχω ενα φιλαρακι ο οποιος εχει ενα νετ καφε με 38 υπολογιστες.το ρουτερ που χρησιμοποιει ειναι αυτο.τοσο καιρο δεν του εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα

Δημοσ.
Είχα cisco και για την δουλειά του είναι overkill. Όσο για τα 12 pc αν δουλεύεις σωστά και έχεις καλό επιχειρηματικό μοντέλο μια χαρά λεφτά βγάζεις.

Σίγουρα είναι overkill για 12 Pc και μόλις μία γραμμή.

Αν ήταν παραπάνω και υπήρχε και θέμα διαχωρισμού γραμμών (internet-games-downloading) ίσσως άλλαζε το θέμα.

Τώρα όσον αφορά τα έσοδα ενός μαγαζιού με 12 Pc, η δική μου εμπειρία λέει πως δε τραβάει, αλλά αν τα έχεις υπολογίσει εσύ αλλιώς, δεν μου πέφτει και λόγος.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...