clockwork Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 θελω να ρωτησω αν γινεται σε ενα απλο desktop η laptop με εξοδο vga να συνδεθει οθονη αφης και να λειτουργει κανονικα. εννοειται με το καταλληλο λογισμικο. το εχει κανει κανεις? σκεφτηκα, βλεποντας πολλα και φθηνα touch screen στο ebay, να συνδεσω μια τετοια οθονη σε ενα παλιο λαπτοπ που εχω και να την προσαρμοσω στην κονσολα του αμαξιου. τι αλλο χρειαζεται εκτος απο λογισμικο? και τι ειδους λογισμικο θα ειναι αυτο? ευχαριστω!
nasmania Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Είχα ξεκινήσει κάτι παρόμοιο σαν project για το προηγούμενο αμάξι μου αλλά τελικά το εγκατέλειψα λόγω χώρου... Αν θες για αμάξι και οθόνη αφής υπάρχει και έτοιμη λύση που πιάνει θέση 1 din και είναι οθόνη αφής.Είτε σε έτοιμη λύση είτε με αυτά τα kit που αναφέρεις, το touch panel ουσιαστικά είναι μια επικάλυψη της οθόνης με electronics , η οποία θέλει σύνδεση μέσω USB (είτε εσωτερικά στο laptop/pc) είτε εξωτερικά και φυσικά τον αντίστοιχο driver! Απο εκεί και μετά ότι μπορείς να κάνεις με ένα mouse το κάνεις με πενάκι ή δάχτυλο (αν το αντιλαμβάνεται)
clockwork Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 σε ευχαριστω πολυ χωρος υπαρχει στο αμαξι ακομη και για 2din με καποια μετατροπη. απλα εχω αφησει την λυση του ετοιμου συστηματος λογω πολυ υψηλου κοστους και δυνατοτητων( ebay ktl) αυτο το πανελ δηλαδη θελει και ειμαι οκ? με εψησες για τα καλα τωρα σημ. οποτε δεν ειναι απαραιτητο να παω σε αλλη εκδοση λειτουργικου,τα xp home,pro θα λειτουργουν κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.