NickGn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εγκατέστησα στο laptop μου (Vaio fw21m) την 7.600 ultimate των win7 και μετα τα Vista είδα το φως μου.... το μηχανακι κυριολεκτικα πετάει.. Παρατήρησα όμως οτι σε κάποιους διαλόγους στο office 2007, (σε μηνύματα της VB)(και σε κάποιες εγκαταστάσεις προγραμμάτων στα ελληνικά,) οτι τα ελληνικά είναι κινέζικα. Δοκίμασα να αλλάξω την γλώσσα στα windows στα ελληνικά αλλα χωρίς αποτελεσμα. (απο διαστροφή χρησιμοποιώ πάντα αγγλικά windows απο την εποχή των 3.1). τοσο τα windows όσο και το office δουλέυουν άψογα κατα τα αλλα. το φαινομενο με τα κινεζικα ελληνικά το βλέπω σε διαλόγους (Excell) με μακροεντολές που έχω φτιάξει σε προηγούμενες εκδόσεις του office.... Ειναι καποιο λάθος της VB? Χρειαζεται να αλλάξω καποια κωδικόσελίδα? κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη.... Ευχαριστώ προκαταβολικά
Dark_son20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 control panel -> Region and Language -> Administrative -> Change System Locale -> Greek
NickGn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ. τελικά ηταν κατω απο την μύτη μου.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.