zeppelinste3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά γεια σας και πάλι! Έχω ένα πρόβλημα το οποίο το μόνο που προκαλεί σε μένα είναι πολλήήήή γκρίνια... Θα ήθελα, λοιπόν τη βοήθεια και τη γνώμη σας για την παρακάτω περίπτωση... Έχω ασύρματο ρουτερ. Το σπίτι μου είναι 3όροφο. Εγώ μένω στο ισόγειο όπου είναι και το ρουτερ. Ωστόσο, στον ακριβώς από πάνω όροφο το σήμα είναι αρκετά ασθενές. Όσο για τον τρίτο ούτε συζήτηση. Θα ήθελα να βρω κάποιον τρόπο να μπορώ να έχω καλό σήμα και ταχύτητα στο ιντερνετ και στον επάνω όροφο, γιατί υπάρχει πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε... Είχα αγοράσει στο παρελθόν μία κεραία για το ρουτεράκι μεγαλύτερης εμβέλειας... Το πρόβλημα δε διορθώθηκε.... Μπορώ να βάλω κι άλλο ρούτερ στη γραμμή μου? Δεν ξέρω.... Ευχαριστώ πολύύύ!
pournaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πολυ δυσκολο να βγαλεις καλο σημα οταν παρεμβαλεται μπετον (με σιδερα μεσα), κανει ενα πολυ ωραιο ανακλαστηρα και σου τα χαλαει ολα. Το περασμα καλωδιου ειναι οτι καλυτερο (βαζωντας ενα switch στο Β οροφο), αλλα αν αυτο ειναι τελειως αδυνατον, τοτε δοκιμασε να βγαλεις εξω απο το μπαλκονι το router, καν να του ριξεις και μια κατευθυντικη ή panel ωστε καμποσο σημα να περναει στους αλλους οροφους μεσω των τουβλοτοιχων που αφηνουν αρκετα παραπανω σημα να περασει.
zeppelinste3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αν ίσως τοποθετούσα το ρούτερ ανάμεσα στους δύο ορόφους? Δηλαδή στη σκάλα? Θα έχει αποτέλεσμα ή τζάμπα καλώδια θα τραβάω;?;?;?;?; (εσωτερική σκάλα εννοείται!)
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Θα μπορουσες να δοκιμασεις αναμεσα σε 2 οροφους.μεγαλυτερη κερεα δυστυχως δεν αλλαζει πολλα.η θα πρεπε να βρεις κανα ρουτερ που να εισαι περισσοτερα mw η ισως σε πρωτοκολλο N να επαιζε καλυτερα.μετα υπαρχει η λυση του repeater δηλαδη να το βαλεις εκει που το σημα ειναι ασθενες και να μεταφερει το σημα πιο ψηλα.απλα μην περιμενεις και full speed στο πρωτο η στον δευτερο μετα το repeater.
zeppelinste3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά, ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω να το βάλω ανάμεσα στους δύο ορόφους...! Να' στε καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.