giorgosnp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα κύριοι. Μου χρειάζεται ένα δορυφορικό σύστημα για τις διακοπές γιατί δυστυχώς μόνο δορυφόρο μπορώ να δω από κει και όχι κάποιον αναμεταδότη! Ενδιαφέρομαι λοιπόν να "πιάνω" hotbird ή Hellas Sat και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το κιτ που βρήκα είναι ικανοποιητικό από τεχνικής απόψεως (κάτι φτηνό ψάχνω, μην ξεφραγκιαστούμε και για την ert world!)
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα κύριοι.Μου χρειάζεται ένα δορυφορικό σύστημα για τις διακοπές γιατί δυστυχώς μόνο δορυφόρο μπορώ να δω από κει και όχι κάποιον αναμεταδότη! Ενδιαφέρομαι λοιπόν να "πιάνω" hotbird ή Hellas Sat και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το κιτ που βρήκα είναι ικανοποιητικό από τεχνικής απόψεως (κάτι φτηνό ψάχνω, μην ξεφραγκιαστούμε και για την ert world!) για αυτα τα χρηματα μια χαρα μου φαινεται... στα διπλα θα σου πρότεινα dreambox 500αρι κλωνο με 80 ευρω απο το euroshop21.com.gr, πιατο 60cm απο e-shop με τη βαση και τα ολα του 19€ και 6€ το lnb παλι απο eshop. Σύνολο στα 105€ και οσο παει το καλώδιο... Χτυπας εναν hotbird και εισαι αρχοντας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:36 ---------- και το χειμωνα παιρνεις τον δεκτη σπιτι, ψαχνεσαι λιγο (linux γαρ...) και εισαι αρχοντας της δορυφορικής... (μολις 1 μηνα ψιλοασχολουμαι και εγω...) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:50 ---------- εναλλακτικά απο ελλάδα το πιο οικονομικό http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19228
giorgosnp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Επειδή ακριβώς θέλω τη δορυφορική ίσα για να μαθαίνουμε καμιά είδηση από κει, με ενδιαφέρει μόνο να είναι αρκετά "ισχυρό" ώστε να μην έχω πρόβλημα στη λήψη των δορυφόρων (hotbird, Hellas Sat). Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου paylidi!
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Επειδή ακριβώς θέλω τη δορυφορική ίσα για να μαθαίνουμε καμιά είδηση από κει, με ενδιαφέρει μόνο να είναι αρκετά "ισχυρό" ώστε να μην έχω πρόβλημα στη λήψη των δορυφόρων (hotbird, Hellas Sat).Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου paylidi! δεν πρεπει να περιμενεις να πιασεις ελληνικα καναλια απο τον Hotbird free2air, οποτε μαλλον πας για hellas sat και ραδιοφωνο που πιστευω οτι σε περιοχη με ανοιχτωσια ενα 60-80cm πιατο ειναι μια χαρα...τωρα για δεκτη δεν νομιζω να χρειαζεσαι τιποτα ιδιαιτερο οποτε go 4 it...
giorgosnp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ωραίος. Για να το λέει ο ειδήμων προχωράω άφοβα στην αγορά του!
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ωραίος. Για να το λέει ο ειδήμων προχωράω άφοβα στην αγορά του! Καλα και ειδημων δεν ειμαι, υπαρχουν πολυ πιο σχετικοι αλλα πιστευω οτι για τη δουλεια που το θες σου κανει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.