psou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Έχω ένα κινέζικο gps εδώ και 2 χρόνια το οποίο δουλεύει μια χαρά. Δεν έχει bluetooth και θέλω να το χρησιμοποιώ στη μηχανή ακούγοντας φωνητικές οδηγίες και ταυτόχρονα μουσική. Έχω βρει bluetooth transmiter που παίρνει ήχο από jack και στέλνει (λογικά) σε hands free. Ταυτόχρονα μπορούν τα handsfree να είναι συνδεδεμένα και με το κινητό; Στη πράξη θέλω να μπορώ να συνομιλώ ακούγοντας ταυτόχρονα και μουσική/οδηγίες από το gps. Αναμένω προτάσεις..!
pp6210 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Η όλη φάση με ΒΤ transmitter μου φαίνεται αρκετά πολύπλοκη για να πάιξει και μάλλον ακριβή... αν όντς το χρειάζεσαι μήπως να πάρεις ένα καινούργιο κινέζο με ΒΤ? Πάντω οτι και να επιλέξεις, για το δεύτερο που ρωτάς βασικά θέλεις multipoint ακουστικό bluetooth - που συνδέονται ταυτόχρονα με 2 συσκευές. Αυτά είναι 2-3 όλα και όλα στην αγορά και παίζουν πάνω απο 60 ευρώ, εγώ έχω το 610 της plantronics και είναι πραγματικά πολύ καλό.
psou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ίσως να πάρω νέο κινέζο αλλά θα συνδέεται κανονικά με τα handsfree ή θα τρώει καμία φρίκη λόγω ότι δε θα ψάχνει για handsfree αλλά για ηχείο; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:18 ---------- Τελικά η λύση που σκέφτηκα δε περιλαμβάνει το bluetooth αλλά έναν ταπεινό FM transimter. Συντονίζω το ράδιο του κινητού και τέλος (επίσης χρήσιμο και για άλλες εφαρμογές)! Κόστος < από 5€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.