Προς το περιεχόμενο

Μεταφραστής Κειμένων

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Υπάρχει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα όπως αυτό που διαφημίζει η Altec με το Pc της,δηλαδή με ένα κλικ από Ελληνικά σε Αγγλικά και από Αγγλικά σε Ελληνικά; :)

Είδα την διαφήμιση αρκετές φορές,αν μπορεί να μου πει κάποιος που να το βρω ή από που να το κατεβάσω θα του ήμουν υπόχρεος.Αν δεν υπάρχει αυτό σε κόπια ή σε κάποιο ''καλό site'',υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο εκτός από το πρόγραμμα της Systran;Ευχαριστώ πολύ,Δημήτρης. :D

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος φίλε wOOzY πρέπει να δίνει το Systran το οποίο είναι καλό αλλά θα πρέπει να το αγοράσεις γιατί τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου για download.

Τώρα το πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ που έκανα την μ@λ@κί@ να το αγοράσω (το πρόγραμμα, όχι όλο το set της Altec) είναι ότι για να τρέξει μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να έχεις το cd του μέσα στο CD-rom.Αν δεν το έχεις μέσα και θέλεις να απλά να ανοίξεις πχ το word θα σου βγάζει ένα error message και μέχρι να καταλάβει ότι δεν υπάρχει το cd μέσα, θα καθυστερεί.Δεν σου δημιουργεί πρόβλημα στο να δουλέψεις στο word ή στο outlook με τα οποία συνεργάζεται, αλλά σκέψου ότι καθυστερεί να τα ανοίξει όταν δεν είναι μέσα το cd, και ότι αν έχεις ένα μόνο cd-rom πχ σε φορητό υπολογιστή, και θέλεις να μεταφράσεις ένα κείμενο που το έχεις σε cd θα πρέπει να το αντιγράψεις στον δίσκο σου, και μέτα να βάλεις το cd του Systran για να κάνεις την μετάφραση που θέλεις.

Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντησή μου.Αν πάλι υπάρχει κάποιος που έχει βρει λύση στο πρόβλημα αυτό θα με ενδιέφεραι και εμένα να την μάθω γιατί πλήρωσα το πρόγραμμα καμοία 70αριά

και στην τελική δεν το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote jsarris:</font><hr> Αν δεν κάνω λάθος φίλε wOOzY πρέπει να δίνει το Systran το οποίο είναι καλό αλλά θα πρέπει να το αγοράσεις γιατί τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου για download.

Τώρα το πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ που έκανα την μ@λ@κί@ να το αγοράσω (το πρόγραμμα, όχι όλο το set της Altec) είναι ότι για να τρέξει μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να έχεις το cd του μέσα στο CD-rom.Αν δεν το έχεις μέσα και θέλεις να απλά να ανοίξεις πχ το word θα σου βγάζει ένα error message και μέχρι να καταλάβει ότι δεν υπάρχει το cd μέσα, θα καθυστερεί.Δεν σου δημιουργεί πρόβλημα στο να δουλέψεις στο word ή στο outlook με τα οποία συνεργάζεται, αλλά σκέψου ότι καθυστερεί να τα ανοίξει όταν δεν είναι μέσα το cd, και ότι αν έχεις ένα μόνο cd-rom πχ σε φορητό υπολογιστή, και θέλεις να μεταφράσεις ένα κείμενο που το έχεις σε cd θα πρέπει να το αντιγράψεις στον δίσκο σου, και μέτα να βάλεις το cd του Systran για να κάνεις την μετάφραση που θέλεις.

Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντησή μου.Αν πάλι υπάρχει κάποιος που έχει βρει λύση στο πρόβλημα αυτό θα με ενδιέφεραι και εμένα να την μάθω γιατί πλήρωσα το πρόγραμμα καμοία 70αριά

και στην τελική δεν το χρησιμοποιώ. <hr /></blockquote>

Ολα σωστα αυτα που γραφεις ...Κι εγω την επαθα ετσι και εδωσα 80 ευρω. Το κατεβασα ομως απο το net και ολα ΟΚ .Ουτε cd θελει ουτε τιποτα...

Δημοσ.

Φίλε Γιάννη μπορείς να μου στείλεις ένα προσωπικό μύνημα και να μου πεις από που το κατέβασες;Ευχαριστώ πολύ,Δημήτρης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...