Teo-95 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 θελω να κανω τρεις ερωτησεις σχετικά με το Paintball πρωτων αν αυτο το πακετο ειναι καλο ετσι για χομπυ οχι τιποτα επαγγελματικο http://www.greekpaintball.eu/vltriton2-p-317.html?cPath=34, επισης τις μπουκάλες με το διοξειδιο που μπορω να τις γεμίζω και ποσες μπιλιες περιεχει το κουτι αυτο http://www.greekpaintball.eu/psychomadoriginal-p-213.html?cPath=32
deker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το πακετάκι καλό είναι αν ασχολείσαι που και που με το paintball.Αν ασχοληθείς παραπάνω, από μόνος σου θα το αναβαθμίσεις. Θα το δεις και στο παιχνίδι όταν θα γίνεσαι καλύτερος, ότι πλέον δεν σε καλύπτει. Το κουτί έχει 2000 σφαίρες μέσα.
akpe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Teo-95 το πακέτο είναι καλό μεν, αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις να παίζεις από μόνος σου (αν δεν έχεις ξαναπαίξει) και όταν έρθει η ώρα να ρίξεις λίγα παραπάνω και να πας σε Tippmann Custom98 με HPA (αέρα και όχι διοξείδιο). Είναι σεβαστή η διαφορά στην τιμή βέβαια αλλά έτσι κι αλλιώς απόσβεση θα έχεις μέσα στα πρώτα 5-8 παιχνίδια, είναι ευκολότερο στην συντήρηση, και θα κρατήσει και περισσότερο. Καλύτερα πέρνα από το μαγαζί αν είσαι αθήνα (είναι κοντά στον ηλεκτρικό του Αγίου Ελευθερίου) ώστε να δείς ο ίδιος τα marker και να σου λύσουν τα παιδιά τυχόν απορίες. Το κουτί όντως έχει 2000 σφαίρες μέσα, αλλά καλύτερα όταν και αν πας ο ίδιος στο μαγαζί, ρώτα τον Νίκο για τις special ops paintballs... δεν ξέρω γιατί δεν τις έχει στο eshop, αλλά είναι μακράν οι καλύτερες που έχω ρίξει (με Tippmann X7). Για περισσότερα ρίξε μια ματιά και εδώ. Welcome to the sport
FarCry Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 μεγαλη προσοχη με το paintball τραυματιζει ΑΣΧΗΜΑ :shifty:
kostikasre Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά καλημέρα!Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι με το Paintball και σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω εξοπλισμό...με δεδομένο ότι πλέον παίζω τουλάχιστον 1 φορά το μήνα! Εδώ θα ήθελα τη συμβουλή σας όσων αφορά ποιο μαρκαδόρο να διαλέξω...μπήκα και στις σελίδες που παρέθεσε ο φίλος πιο πάνω,έχω μπει κι αλλού...θέλω απλώς ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά (θέμα χρημάτων δεν υφίσταται,όσο έχει)... Είχα "μπανίσει" το X7 της Tippmann αλλά θέλω και τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει... Ευχαριστώ!
akpe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 μεγαλη προσοχη με το paintball τραυματιζει ΑΣΧΗΜΑ :shifty: Γι'αυτό το λόγο σε κάθε πεδίο τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας μέχρι αηδίας (ταχύτητα βολής, μάσκα, περιλαίμιο, ρουχισμός). Δεδομένου αυτού δεν τίθεται θέμα τραυματισμού, εκτός αν θεωρείς τις μελανιές τραυματισμό. Στατιστικά, οι τραυματισμοί είναι κατά πολύ λιγότεροι από άλλα αθλήματα (βλέπε το spoiler) και στο σύνολό τους είναι έμμεσοι (στραμπουλήγματα, γρατζουνιές κ.λπ.) Eτήσιοι τραυματισμοί ανά 1000 αθλητές (στοιχεία τα οποία συλλέχτηκαν την δεκαετία του '90 από ασφαλιστικές εταιρίες και νοσοκομεία) Paintball 0,31 Bowling 0,50 Τοξοβολία 0,66 Τένις 1,09 Γκολφ 1,13 Κολύμβηση 1,30 Σκι θαλάσσης 1,90 Χαντμπολ 2,42 Παγοδρομίες 2,79 Σκι 3,44 Βόλεϊ 4,43 Ποδόσφαιρο 10,54 Ποδηλασία 11,30 Μποξ 11,34 Χόκεϊ 12,46 Μπάσκετ 22,04 Αμερικάνικο ποδόσφαιρο 23,14 Πάλη 27,37 Baseball 27,67 Lacrosse 223,79 Έχω δεί να διώχνουν παίχτη από πεδίο επειδή επανειλλημένως έβγαζε τη μάσκα του εκτός του safe zone. Παρομοίως, ο μαλακάκος που ρίχνει στην κοπέλα ενώ αυτή δεν φοράει μάσκα (4.32) θα έπρεπε, μαζί με την κοπέλα, να αυτοεξοριστεί δια βίου από το άθλημα. Παιδιά καλημέρα!Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι με το Paintball και σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω εξοπλισμό...με δεδομένο ότι πλέον παίζω τουλάχιστον 1 φορά το μήνα!Εδώ θα ήθελα τη συμβουλή σας όσων αφορά ποιο μαρκαδόρο να διαλέξω...μπήκα και στις σελίδες που παρέθεσε ο φίλος πιο πάνω,έχω μπει κι αλλού...θέλω απλώς ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά (θέμα χρημάτων δεν υφίσταται,όσο έχει)... Είχα "μπανίσει" το X7 της Tippmann αλλά θέλω και τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει... Ευχαριστώ! Θα σου πρότεινα και εγώ είτε Tippmann X7 με e-grip είτε το καινούριο Tippmann X7 Phenom. Αν και προσωπικά το Phenom δεν με ξετρέλλανε. No recoil?! where's the fun in that?!
akpe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ποσο στοιχιζει να παιξεις paintball? Ανάλογα με το πεδίο. Αν δεν απατώμαι οι τιμές ξεκινάνε απο ~20 ευρώ το άτομο (συμμετοχή και ενοικίαση εξοπλισμού για 2-3-4 ώρες).
Praetorianos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ανάλογα με το πεδίο. Αν δεν απατώμαι οι τιμές ξεκινάνε απο ~20 ευρώ το άτομο (συμμετοχή και ενοικίαση εξοπλισμού για 2-3-4 ώρες). Και 5 ευρώ οι 100 σφαίρες για να ξαναγεμίσεις. Ούτε θα καταλάβεις για πότε θα φύγουν στα πρώτα σου παιχνίδια. Την πρώτη φορά που έπαιξα paintball ξόδεψα 50 ευρώ (αλλά έπαιζα από τη 1 μέχρι τις 8).
Teo-95 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Teo-95 το πακέτο είναι καλό μεν, αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις να παίζεις από μόνος σου (αν δεν έχεις ξαναπαίξει) και όταν έρθει η ώρα να ρίξεις λίγα παραπάνω και να πας σε Tippmann Custom98 με HPA (αέρα και όχι διοξείδιο). Είναι σεβαστή η διαφορά στην τιμή βέβαια αλλά έτσι κι αλλιώς απόσβεση θα έχεις μέσα στα πρώτα 5-8 παιχνίδια, είναι ευκολότερο στην συντήρηση, και θα κρατήσει και περισσότερο. Καλύτερα πέρνα από το μαγαζί αν είσαι αθήνα (είναι κοντά στον ηλεκτρικό του Αγίου Ελευθερίου) ώστε να δείς ο ίδιος τα marker και να σου λύσουν τα παιδιά τυχόν απορίες. Το κουτί όντως έχει 2000 σφαίρες μέσα, αλλά καλύτερα όταν και αν πας ο ίδιος στο μαγαζί, ρώτα τον Νίκο για τις special ops paintballs... δεν ξέρω γιατί δεν τις έχει στο eshop, αλλά είναι μακράν οι καλύτερες που έχω ρίξει (με Tippmann X7). Για περισσότερα ρίξε μια ματιά και εδώ. Welcome to the sport οι φιάλες πως γεμίζουν γιατι ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αποριες που εχω
nickarmy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 στη κορινθο είναι καλός ο υπάρχον χώρος κτλ (αν εχει πάει κανένας)
kostikasre Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά σαν το paintball εδώ στις Σέρρες δεν έχει!Πρώτα απ'όλα η πίστα είναι γαμάτη (ξέφωτο με πλούσια βλάστηση,χωρίς πολλά fake σκηνικά) είχα πάει την πρώτη φορά,είχα γεμίσει 3 φορές χωρίς χρονικό όριο,είχα νοικιάσει και εξοπλισμό και πλήρωσα ένα 20ρικο!Και μια έκπτωση ως φοιτητής... Θεσσαλονίκη μ'αυτά τα δεδομένα θα μου έφευγε ένα 50άρι standard!Anyway... Φίλε akpe δεν θα συνιστούσες κάτι από άλλες μάρκες; Ξέρεις τι αναρωτιέμαι;Αν υπάρχει ένας καλός μαρκαδόρος ο οποίος να γεμίζει από "κάτω",να αλλάζεις mag δηλαδή (το "βαρελάκι" είναι αλήθεια ότι με εκνευρίζει αρκετά)...
akpe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 οι φιάλες πως γεμίζουν γιατι ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αποριες που εχω Στις γεμίζουν στο πεδίο με μηχάνημα στη κορινθο είναι καλός ο υπάρχον χώρος κτλ (αν εχει πάει κανένας) Είχα παίξει πριν από αρκετά χρόνια σε σενάριο και γενικώς έμεινα ευχαριστημένος, δεν ξέρω όμως κατά πόσο έχει αλλάξει. Φίλε akpe δεν θα συνιστούσες κάτι από άλλες μάρκες; Ξέρεις τι αναρωτιέμαι;Αν υπάρχει ένας καλός μαρκαδόρος ο οποίος να γεμίζει από "κάτω",να αλλάζεις mag δηλαδή (το "βαρελάκι" είναι αλήθεια ότι με εκνευρίζει αρκετά)... Υπάρχουν μεν κάποιες μάρκες, φερ ειπείν η milsig και η rap4 που φτιάχνουν marker με γεμιστήρα. Κατά τη γνώμη μου όμως δεν αξίζει να επενδύσεις σε γεμιστήρα από τη στιγμή που ο βαρυτικός γεμιστήρας υπερέχει κατά πολύ. Ανώτερος μηχανισμός (cyclone) καλύτερο rate of fire, και πολύ λιγότερες πιθανότητες να σπάσει η μπίλια μέσα στο γεμιστήρα (και να σπάσει στον βαρυτικό το καθαρίζεις πολύ πιο εύκολα) Αν σε "χαλάει" ο όγκος του βαρυτικού, τόσο για το x7 όσο και για τα a5 και c98 υπάρχουν low profile γεμιστήρες που μπορούν να "κοπούν" ώστε να παίρνουν από 30 εως 50 σφαίρες, όπως αυτός που έχω στο δικό μου: Σου προτείνω τα tippmann γιατί μόνο με αυτά έχω παίξει και ομολογουμένως είναι σκυλιά και χρειάζονται απλή συντήρηση. Γι'αυτό το λόγο άλλωστε και πολλά πεδία έχουν tippmann c98 για νοικιάρικα! Μια καλή αρχή θα ήταν είτε να βρείς μεταχειρισμένο ένα custom 98 (αν βρείς την platinum έκδοση ακόμα καλύτερα) ή ένα Bravo One, ώστε να εξοικειωθείς με το marker, τα μέρη του, την συντήρησή του κ.λπ. Μετά περνάς σε καινούριο x7/phenom ή ότι θέλεις. Αν ψάξεις στην αντίστοιχη κατηγορία πώλησης στο pbzone.net θα βρείς πολύ πράμα
Hellaslover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα Ερχομαι Ελλαδα συντομα και σκεφτομαι να ανοιξω ενα paintball camp/arena. Αν καποις ξερει χρειαζομαι πληροφοριες για το τι αδεια χρειαζομαι και απο που επισης ποσο θα μου κοστισει σε ποσο καιρο βγαινει κτλ. Και γενικοτερα που μπορω να βρω πληροφοριες. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.