JimxxZe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια!!Εχω mia webcam την οποια την εχω βαλει online,εχω βρει ενα προγραμματακι το οποιο αποθηκευει ανα καποια χρονικα διαστηματα που θελω... πηρα τις εικονες αυτες τις εβαλα στο windows media maker αλλα δε μπορω να τις συνδυασω και να παιζουν σαν ενα video, οταν τις βαζω κατω στα παραθυρα και παταω play παιζει το video κανονικα με ολες τις εικονες αλλα και παλι τις εχει τις εικονες ξεχωριστα.. Γινετε να φτιαξω video με εικονες???Θελω μετα να το επιταχυνω και να φτιαξω ενα time lapse video.. Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει plix
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Γίνεται πάρα πολύ εύκολα με Avisynth scripting αυτό που ζητάς. Ένα παράδειγμα: Έστω ότι έχεις στον κατάλογο D:\Webcam 1000 εικόνες-καρέ από την webcam σου με ονόματα αρχείων από webcam0000.jpg μέχρι webcam9999.jpg. Εγκαθιστάς το Avisynth, ανοίγεις το Notepad, γράφεις το παρακάτω: >ImageSource("D:\Webcam\webcam%d.jpg", 0000, 9999, 25) Το σώζεις ως απλό αρχείο κειμένου (txt), με κατάληξη .avs όμως (την αλλάζεις μετά από Windows Explorer). Αυτό τώρα είναι ένα Avisynth script. Αν το ανοίξεις π.χ. με έναν video player βασισμένο σε DirectShow, θα φορτωθεί στο υπόβαθρο το Avisynth και θα κάνει το script να συμπεριφέρεται σαν να ήταν ένα αρχείο video που το κάθε καρέ του αντιστοιχεί σε κάθε ένα ξεχωριστό από τα αρχεία εικόνας στο D:\Webcam! Μπορείς τώρα να φορτώσεις το .avs σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας video (όπως π.χ. το VirtualDub) για να συμπιέσεις το «προσωρινό ψευτοβίντεο» που παράγει on-the-fly το Avisynth σε ένα κανονικό αρχείο video AVI, με τον codec που θέλεις. XviD, DivX, κλπ.
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει και ένα freeware το PhotoLapse 3 που κάνει ακριβώς αυτήν την δουλειά. Στην επιλογή για Codec, μετά που θα πατήσεις το Create Video και θα του πεις που να το αποθηκεύσει, εγώ έβαλα Microsoft MPEG4 και το έβγαλε κανονικά. Στο FPS πειραματίσου με την ταχύτητα. 1 είναι ένα καρέ το δευτερόλεπτο (ποοοοολύ αργό), 25 (PAL) ή 30 (NTSC) είναι η ταχύτητα για πραγματική κίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.