Προς το περιεχόμενο

Intel Τurbo boost i5-760...

apoxa2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ενεργοποιησω τη λειτουργεια turbo boost απο το bios της μητρικης μου?Απο οτι διαβασα αυτη η τεχνολογια ανεβαζει τον επεξεργαστη αναλογα ποτε το χρειαζεται μεχρι τα 3,2ghz.Απλα επειδη εχω την stock ψυχτρα υπαρχει προβλημα με αυτο το "overclock" της intel,δηλαδη θα χαλασει ο επεξεργαστης?Ευχαριστω!

Δημοσ.

Σε μενα ειναι στο off:pΝα το ενεργοποιησω?Απο οτι διαβασα σε ενα review ζοριζεται ο επεξεργαστης με την stock ψυχτρα οταν π.χ. φτασει στα 3,2.Kαι ενα Speedstep λεει πρεπει να ενεργοποιησω...

Δημοσ.

Ενεργοποίησε το μην ανησυχείς αν είναι σωστά τοποθετημένη η ψύκτρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω..!θα ενεργοποιησω τις δυο αυτες επιλογες turbo boost και speedstep και θα σας πω πως παει..Τωρα για την ψυχτρα το πλαισιο ξερει:-D;)

Δημοσ.
Να ενεργοποιησω τη λειτουργεια turbo boost απο το bios της μητρικης μου?Απο οτι διαβασα αυτη η τεχνολογια ανεβαζει τον επεξεργαστη αναλογα ποτε το χρειαζεται μεχρι τα 3,2ghz.Απλα επειδη εχω την stock ψυχτρα υπαρχει προβλημα με αυτο το "overclock" της intel,δηλαδη θα χαλασει ο επεξεργαστης?Ευχαριστω!

Στην εργοστασιακη συχνοτητα δε θα εχεις προβλημα να το ενεργοποιησεις.

Αν κανεις overclock στον επεξεργαστη και με το turbo mode ενεργοποιημενο ομως νομιζω θα χρειαστεις μια καλη ψυχτρα περα απο τη stock.

Y.Γ Οταν λες i5 760 στον τιτλο εννοεις i7 860 γιατι i5 760 δεν εχω δει ομολογω να πω... :P ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...