Προς το περιεχόμενο

Ένα καταναλωτικό παραμύθι

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα Λόλα, να μια σκατόφατσα, οκ.

...Παρακάτω;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ----------

νταξ, οκ, χρειάστηκε να κάνω μερικά κλικς :P

Πρόεδρος της GP GR λοιπόν, κι εφοπλιστής (talk about contradiction of interests)

Συνεχίζει ο αρχικός αποσυντονισμός όμως :

...λέω να μπορούσε τί;

(αν το έχω πιάσει, να τονίσω ότι δεν πρότεινα βολές στο ψαχνό-τουναντίον, κι εννοούσα πως αυτό ακριβώς κάνει το άρθρο - εκτός κι αν είναι ο πιο καλός σαμποτέρ της ο γιωτάς)

Δημοσ.
Κοίτα Λόλα, να μια σκατόφατσα, οκ.

...Παρακάτω;

...Kαι πρόεδρος της gp...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:19 ----------

( εκτός κι αν είναι ο πιο καλός σαμποτέρ της ο γιωτάς)

Aααααααυτό ακριβώς :lol:
Δημοσ.

στάγδην βραδέως, ενδοφορουμίως

τεσπα

* μπα δε νομίζω να πάει έτσι

(όχι ότι ξέρω.....νομίζω)

Πιο πολύ για (αγουροειδή) αυθεντικό κάλο στον εγκέφαλο μου κάνει το κραξιματικό κομμάτι του άρθρου

(μπερδεύομαι κι όλας, γιατί νόμιζα πως είσαι υπερ - εκτός κι αν απλά είσαι υπερ της κρυμμένης του ουσίας, αδιευκρινίστως βεβαίως)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:33 ----------

btw, ενδιαφέρουσα η παρατήρηση που μόλις έκανα, πως κάποιες λέξεις που έχουν το συνθετικό "-λιστής", τυχαίνει να παραπέμπουν και αλλού :

εφοπλιστής

καπιταλιστής

σοσιαλιστής

ιδεαλιστής

για το μινιμαλιστής δεν ξέρω

εκτός κι αν αυτός κλέβει λίγα, οπότε δεν πιάνεται

Δημοσ.

(μπερδεύομαι κι όλας, γιατί νόμιζα πως είσαι υπερ - εκτός κι αν απλά είσαι υπερ της κρυμμένης του ουσίας, αδιευκρινίστως βεβαίως)

Eίμαι υπέρ σε οτιδήποτε προτάσσει τα περιβαλλοντικά ζητήματα και ταράζει τα νερά,ζητήματα που δεν μπορούν να περιμένουν" εμένα" να φτιάξω τον κόσμο όπως τον οραματίζομαι .

....δεν είμαστε όλοι το ίδιο εκπαιδευμένοι ...και γρήγοροι:P τι να κάνουμε τώρα ;

Δημοσ.

δεν κατάλαβα, διότι (νόμιζα ότι) ξεκαθαρίσαμε πως στην τελική είναι ένα άρθρο (που καταντάει) κόντρα σε όλ' αυτά....;

Δημοσ.

υπάρχει κι ο Μάρκος

>http://www.youtube.com/watch?v=NwH6DoJNPxI

τεσπα πάω για να ψήσω καπιταλιστικά πιτάκια με γέμιση λουκανικάκια-κοκτέηλ αγορασμένα από το προλεταριακό Lidl σε επαναστατική έκπτωση στο μικροαστικό μου φουρνάκι

Δημοσ.

τεσπα πάω για να ψήσω καπιταλιστικά πιτάκια με γέμιση λουκανικάκια-κοκτέηλ αγορασμένα από το προλεταριακό Lidl σε επαναστατική έκπτωση στο μικροαστικό μου φουρνάκι

...να...κάτι τέτοια γράφεις....και λιώνω ....σαν τα καπιταλιστικά πιτάκια σου,που είναι παραγεμισμένα από κιμά σάρκας ....δεν ξέρω και εγώ ποιανού πρώην ζωντανού πλάσματος του ...πλανήτη μας.

καλό ...ψήσιμο...:-)

Δημοσ.

Έχω περάσει τις φρίκες μου στα νειάτα μου με το θέμα ζωική τροφή, και τώρα στα γεράματα i live and let live, αρκεί να μην υπάρχει παραλογισμός (που δόξα τω θεώ, υπάρχει μπόλικος).

Αν τώρα κάποιος είναι κρεοφάγος, το καταλαβαίνω. Αν κάποιος είναι ενάντια, πάλι το καταλαβαίνω.

Το δε μέλλον σου ανήκει για να το αλλάξεις (όσον αφορά τον παραλογισμό), κι ευλογώ την κάθε σου προσπάθεια.

elven, μείνετε (?!), αρκεί να.....

...τεσπα ξες εσύ

edit : (ΠΑΛΙ) τα έκαψα.......^@%#*^!%@#(^

Δημοσ.
Έχω περάσει τις φρίκες μου στα νειάτα μου με το θέμα ζωική τροφή, και τώρα στα γεράματα i live and let live, αρκεί να μην υπάρχει παραλογισμός (που δόξα τω θεώ, υπάρχει μπόλικος).

Αν τώρα κάποιος είναι κρεοφάγος, το καταλαβαίνω. Αν κάποιος είναι ενάντια, πάλι το καταλαβαίνω.

Το δε μέλλον σου ανήκει για να το αλλάξεις (όσον αφορά τον παραλογισμό), κι ευλογώ την κάθε σου προσπάθεια.

...χαζό το καβούκι .... όταν είναι να σου γράφει ο "θεός"...

σε ευχαριστώ ...για το μάρκο ...τον κλειδαμπάρωσα καλά...μουτς.

....έχεις άλλα ;;:-D

Δημοσ.

...ο Μάρκος "δε σου έφτασε για μια ζωή;" :-(

τεσπα κάτσε να δούμε τώρα τί υπογραφή θα μου κλειδαμπαρώσει ο Ιπτάμενος Δανός, και βλέπουμε μετά για άλλα......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...