Προς το περιεχόμενο

Το εικονιδιο Admin

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παταω sadnin start εμφανιζεται στην δεξια ανω γωνια τοεικονιδιο admin.. To ιδιο γινεται και οταν επανερχεται το συστημα μετα απο sleep.. Πως γινεται να μην εμφανιζεται το εικονιδιο??? B)Επισης μερικες φορες μπορερι να ζηταει και password και ας μην εχω βαλει ποτε τετοιο πραμα Γιατι γινεται αυτο???

Δημοσ.

Τι είναι το "sadnin start"? Τι λειτουργικό έχεις;

(Μυρίζω τα νύχια μου αλλά μου έρχεται κάτι σε πίτσα και όχι στις απαντήσεις :-D)

Στα XP (τουλάχιστον) αν πας Έναρξη->Εκτέλεση- και δώσεις

Control userpasswords2
επιλέξεις τον χρήστη που χρησιμοποιείς και ξετσεκάρεις το 'Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογούν κωδικό', θα μπαίνει πάντα με τον χρήστη που έχεις δηλώσει.

Επίσης, στις ρυθμίσεις για την ενέργεια υπάρχει επιλογή για το αν θα ζητάει κωδικό κατά την επαναφορά από κατάσταση αναμονής.

Στα ΧΡ αυτό είναι στην προφύλαξη οθόνης-Ενέργεια-Για προχωρημένους.

Στα VISTA στις ρυθμίσεις ενέργειας και βρες που λέει για αλλαγή ρυθμίσεων και μετά για προχωρημένους. Ας πει κάποιος που έχει vista πως ακριβώς το έχει.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ Νασε καλα.. α) ηθελα να γραψω μονο start αλλα πολλες φορες εκει που γραφεις αλλαζει μονο του γραμμη και παει και γραφει οπου θελει (αλλο προβλημα και αυτο) β)εχω τα vista ulti.. Επισης εχω και προβλημα με το λογαριασμο του admin διοτι ενω δεν εχω βαλει κανενα password κωδικο,, μερικες φορες ζηταει κωδικο,, ???μεχρι που κλειδωσε κιολας μια μερα και εκανα reset...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...