Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Τελικά μέχρι πόσους χαρακτήρες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην υπογραφή μας;
Cristina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Για να μην κάνω ένα νέο post για signature, μιας και υπάρχει ήδη ένα, μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος και δεν εμφανίζεται σωστά, πάντα το signature μου;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Ούτε κανονικά στο μήνυμα εμφανίζεται, ενώ αν εισάγεις το url μόνο του στον browser το δείχνει... Yποθέτω ότι έχει να κάνει με τον host. Αν θες χρησιμοποίησε αυτό το url http://briefcase.pathfinder.gr/download/smartwentcrazy1/6604/82706/0/untitled+copy.gif
Cristina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Περιέργως, εμφανίστικε δίχως να κάνω καμία απολύτως αλλαγή. Όπως και να 'χει, σε ευχαριστώ πολύ Μενέλαε Υ.Γ.: Αυτό που ανέβασες εσύ, γιατί έχει φόντο;
wert Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Hall θέλω άλλους 160 για να βάλω και ένα κομπιουτεράκι στην υπογραφή μου. Εχω ένα ωραίο flashaki με κομπιουτεράκι και δεν μου φτάνουν. Τώρα έχω βάλει ένα πολύ ωραίο ρολογάκι πάντος..... Α !!! δώσε και κάτι ακόμα να βάλω και ένα packman σε flashaki και αυτό καλό αλλα δεν πάνε όλα .... :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.