Προς το περιεχόμενο

hp pavilion dv2000: αναβαθμησα τη ram και δεν τη χρησημοποιει

DioNiSis_000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ hp pavilion dv2000 με cpu core 2 duo T5500 και 1gb ram (2*512mb)

επειδη σερνεται λιγο στα xp κυριως οταν φορτωνουν, και ο δισκος ακουγεται να δουλευει ασταμάτητα, ακομα και μετα απο προσφατο format, ειπα να αναβαθμισω τη ραμ σε 2*1gb (ειχε μονο 2 slot).

το προβλημα ειναι οτι τωρα ειναι σχεδον τα ιδια. οταν φορτώνουν τα xp σερνεται και κάμποση ωρα οπως και πριν και δεν χρησημοποιητε καθολου η περισσοτερη ram.

με ανοιχτα καμποσα προγραμματα δεν εχω δει να χρησημοποιουνται πανω απο 550mb απο τα 2 γιγα. ενω ο δισκος δεν σταματα να δουλευει ως βοηθητικη αν το λεω καλα.

σε desktop με 2 γιγα τα xp χρησημοποιουν πανω απο το ενα γιγα με ιδιες εφαρμογες και το συστημα παει σφαιρα.

μηπως η εγκατασταση των xp που εχει γινει απο το recovery partition με το 1 γιγα ειναι ρυθμισμενη για τοση μνημη και πρεπει περαστει παλι τωρα η να αλλαξω κατι ?

Δημοσ.

μηπως να απενεργοποιησεις οτι αχρηστο φορτωνει μαζι με τα χρ;

start-run- type 'msconfig'-tab: startup και απενεργοποιησε οτι περιττο ,μετα πατα και καμια ανασυγκροτηση.

να ξερεις πως αν ειναι αργος ο σκληρος σου ισως φταιει αυτο...

Δημοσ.
μηπως να απενεργοποιησεις οτι αχρηστο φορτωνει μαζι με τα χρ;

start-run- type 'msconfig'-tab: startup και απενεργοποιησε οτι περιττο ,μετα πατα και καμια ανασυγκροτηση.

να ξερεις πως αν ειναι αργος ο σκληρος σου ισως φταιει αυτο...

τα εχω κανει αυτα

το παραξενο ειναι οτι δε χρησημοποιει πανω απο 550MB καθολου. οτι και αν ανοιξω.

κατα το boot ενω εμφανιζεται το desktop αρκετα γρηγορα,

και οταν αρχισουν να εμφανιζονται τα εικονιδια στο tray το λαμπακι του δισκου δε σβηνει καθολου και ακουγεται να δουλευει ο δισκος συνεχεια για καμποση ωρα και γενικα δεν αποκρινεται τοτε μεχρι να σταματησει. οταν δε πηγαίνω το βελακι πανω στην μπαρα γινεται κλεψιδρα.

πριν το φορματ μπορει να εκανε και κανα 5λεπτο.

στην εκκηνηση τρεχει μονο avast antivirus, comodo firewall, και drivers της hp που συνοδευαν το λαπτοπ, webcam κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...