phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Σουστός.. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Βρε την DFI, εξαφανίζεται και εμφανίζεται σε χρόνο 0 . Ωραίος man, άξιζε η επιμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 nice και αναμένουμε temps με την prolima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Thnx guys και τώρα που έφερε την κουβέντα την prolim εγώ με το βάλε βγάλε των μητρικών έχω χάσει 2 mounts(ένα της xigmatek που ξέχασα να το βγάλω και ένα της prolim αλλά το θυμήθηκα και το έβγαλα αλλά έχει φύγει η κόλλα). Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έχασες απ' την Πρόλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το mount που μπαίνει κάτω από την μητρική αλλά δεν το έχασα απλά δεν έχει την κόλλα για να κολλήσει κάτω από την μητρική. Λάθος διατύπωση προηγουμένως επειδή βιαζόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Με συγχωρείς, ίσως δεν κατάλαβα εγώ σωστά, αλλά.. Σε αυτό αναφέρεσαι; Αν ναι, δεν έχει κόλλα, αλλά βιδώνει σε συνδυασμό με αυτά: Εκτός κι αν εννοείς το τετράγωνο άσπρο πλαίσιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για αυτό μιλάω και έχει κόλλα αν βγάλεις αυτό το άσπρο χαρτάκι. Απλά όταν το τράβηξα από την asus έχασε την κόλλα.Εντάξει δεν είναι ακριβώς κόλλα αλλά τέλος πάντων ίσως να λέω βλακείες αλλά δεν είναι απαραίτητο να κολλήσει κάτω από το socket έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Θαρρώ πως όχι. Εγώ τουλάχιστον δεν το ξεκόλλησα, ούτε που θυμάμαι γιατί.. Φαντάζεσαι να παίζει ρόλο; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Με την γκαντεμιά που με έχει φάει τον τελευταίο καιρό όλα το βλέπω να παίζουν ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Όντως αυτοκόλητο είναι... Αλλά δεν χρησιμέυει πουθενά, το αντίθετο, έχει τύχει σε μένα μετά από αφαίρεση του backplate ενός block, να μείνει όλη η κόλλα πάνω στην μητρική. Σφίξε τις βίδες και δεν χρειάζεσαι αυτοκόλλητα κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά τόση ώρα βλακείες έλεγα γιατί τώρα θυμήθηκα γιατί είναι αυτό το αυτοκόλλητο,είναι για όταν βγάλεις την ψύκτρα να μην μετακινείται το mount πέρα δώθε και χρειαστεί να βγάλεις την μητρική αλλά στην προλίμα δεν ισχύει γιατί βιδώνουν με το mount οι άλλες οι παπαριές που έδειξε στην φωτογραφία ο phanispal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Βρέθηκε ο ένοχος για την πρώτη dfi,είναι το τροφοδοτικό.Βραχυκυκλώνει και μάλλον δίνει ότι να ναι ρεύματα.Χτες με είχε ταράξει στις BSOD και μετά από κάμποσα restart που προσπαθούσε να bootarei έσβησε τελείως το pc και μια λάμψη έλουσε το εσωτερικό του κουτιού από το τροφοδοτικό. Είμαι 95% ότι είναι το τροφοδοτικό για αυτό αύριο θα δοκιμάσω με ένα άλλο.Οι ραμ δεν φταίνε σίγουρα για τις BSOD. Τέλος να πω ότι οι σένσορες του επεξεργαστή εξακολουθούν να είναι κολλημένοι στα 32 32 38 38.Επίσης με έχει παραξενέψει έχει ένα σημαδάκι μαύρο από κάτω ο επεξεργαστής. Υ.Γ:Δεν με θέλει καθόλου ρε γαμώτο. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Βρέθηκε ο ένοχος για την πρώτη dfi,είναι το τροφοδοτικό.Βραχυκυκλώνει και μάλλον δίνει ότι να ναι ρεύματα.Χτες με είχε ταράξει στις BSOD και μετά από κάμποσα restart που προσπαθούσε να bootarei έσβησε τελείως το pc και μια λάμψη έλουσε το εσωτερικό του κουτιού από το τροφοδοτικό. Είμαι 95% ότι είναι το τροφοδοτικό για αυτό αύριο θα δοκιμάσω με ένα άλλο.Οι ραμ δεν φταίνε σίγουρα για τις BSOD. Τέλος να πω ότι οι σένσορες του επεξεργαστή εξακολουθούν να είναι κολλημένοι στα 32 32 38 38.Επίσης με έχει παραξενέψει έχει ένα σημαδάκι μαύρο από κάτω ο επεξεργαστής. Υ.Γ:Δεν με θέλει καθόλου ρε γαμώτο. :/ πράγματι δε σε πάει.... ελπίζω με την αλλαγή του τροφοδοτικού να λυθούν τα προβλήματά σου και να μην έχει καεί και τίποτα άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ανέβασε φωτό του επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.