Προς το περιεχόμενο

τοποθέτηση fans σε ψύκτρα

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μωρέ προβλήματα αντιμετωπίζω αλλά αν την δοκιμάσουν με κανάν 65nm cpu και παίζει την κάτσαμε.Γιατί από ότι έχω καταλάβει ασυμβατότητα με το bios παίζει.

Επίσης στην συσκευασία ήταν μέσα μόνο το manual,2 sata,1 ide,και το cd με τους drivers.

Που είναι το cf brigde,που είναι κάτι μετατροπείς για την τροφοδοσία των σκληρών,που είναι κάτι άλλες μαλακιούλες για τα λαμπάκια και το ηχείο στο case;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Την τύχη μου μέσα εδώ βρήκε η asus να κάνει τσιγγουνιές;:P

Τέλος πάντων θα πάω αύριο και ότι γίνει.

Αλλιώς θα κόψω το ρεύμα την ώρα που θα κάνει bios update.:devil:

Δεν μπορούν να το καταλάβουν right;

PS:Πιο μούφα motherboard δεν μπορούσα να πάρω.:/

Λογικά για μείωση του κόστους καθώς μιλάμε για το Χ48.

Τέλος πάντων, απ' τη στιγμή που ο επεξεργαστής σου υποστηρίζεται απ' τη μητρική και δεν είναι σταθερό το σύστημα, πρέπει να στην αλλάξουν.

Τώρα αν το πρόβλημα λύνεται μ' ένα απλό BIOS Update, κάτι το οποίο κάνουν με άλλο επεξεργαστή και μετά όλα κομπλέ, τι να σε πω..

Τι να λέει αν βάλουν οποιαδήποτε cpu και παίζει μια χαρά; Δε σε υποχρεώνουν να αγοράσεις και συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Πίεσέ τους να στην αλλάξουν και πες τους να σοβαρευτούν λιγάκι και να τσεκάρουν τι έχουν και τι δεν έχουν.

Δυστυχώς ή ευτυχώς :-D αυτό με το bios update δεν παίζει, γιατί έχεις το free crash bios, πράγμα που αποτρέπει αυτό ακριβώς που θες να κάνεις "τυχαία"... O Φάνης έχει δίκιο, πες τους ότι δεν είσαι σταθερός με τον Q9550. Πάρε και μια εκτύπωση με την διαθέσιμη DFI και πάνε στον υπεύθυνο, λογικά θα βρεις άκρη.

Δυστυχώς ή ευτυχώς :-D αυτό με το bios update δεν παίζει, γιατί έχεις το free crash bios

Με ξενέρωσες τώρα.:P

Τέλος πάντων ευχαριστώ για την βοήθεια αύριο θα πάω στο πλαίσιο και θα έχω νέα.

Χμμ να σου πω την αλήθεια τώρα που το κοιτάω κι εγώ, η "περισσότερο πρώιμη" BIOS ver. είναι η 304.

Λες να έχει ακόμα παλιότερη έκδοση απ' αυτή; Γιατί αν όχι, μάλλον δεν είναι αυτό.. βέβαια και σ' αυτή την περίπτωση μπορεί να λυθεί με αναβάθμιση του BIOS αλλά λέμε τώρα..

Δεν έχω κοιτάξει πιο bios είναι να πω την αλήθεια,το ότι φταίει το bios μια υπόθεση είναι.

Οι μνήμες δεν νομίζω να είναι γιατί προσπάθησα να bootάρω και με τα 4 dimm ξεχωριστά(είναι ακραίο να την 'εχουν ακούσει και τα 4 dimm).

Ο επεξεργαστής μετά την πτώση της dfi είχε δοκιμαστεί σε p35 και έπαιζε κανονικά,θα ξαναδοκιμαστεί βέβαια,τώρα τι άλλο να είναι αν δεν είναι gtp η μητρική;

Για τον επεξεργαστή το ξέρω ότι είναι μια και έξω τώρα να δούμε και με την μητρική τι θα γίνει,γιατί δεν έχω πολύ χρόνο για πέρα δώθε στο πλαίσιο(γαμώ τις εργασίες στον ηλεκτρικό).

Για τον επεξεργαστή το ξέρω ότι είναι μια και έξω τώρα να δούμε και με την μητρική τι θα γίνει,γιατί δεν έχω πολύ χρόνο για πέρα δώθε στο πλαίσιο(γαμώ τις εργασίες στον ηλεκτρικό).

τι έκανες ρε με τη μητρική την πήγες?

Όχι ακόμα ρε γαμώτο μάλλον την τρίτη θα την πάω.

Και btw την dfi τελικά την είχαν,πήρα τηλέφωνο πριν 2-3 μέρες.:-(

Άμα την είχα πάρει δεν θα ταλαιπωριόμουν τώρα...

Λοιπόν πήγα χτες το απόγευμα την asus για rma και με πήραν το πρωί ότι έχει κοπεί πιστωτικό,και παρήγγειλα την dfi που την είχαν διαθέσιμη.:-D

Την παρασκευή θα πάω να την πάρω.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...