Προς το περιεχόμενο

τοποθέτηση fans σε ψύκτρα

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1ον)Έχω DDR3.

2ον)Μια dfi που ήθελα(όχι η ίδια) δεν υπήρχε από ότι μου είπανε,και οι 2 επιλογές εντός του bugdet(και λίγο ανθρώπινες ήταν αυτή και αυτή.

Δημοσ.
Δηλαδή αυτή δεν την έχουν; Fail στην σελίδα πάλι;

Όχι δεν την έχουν μου είπαν και αυτή την dfi ήθελα γιατί έχω διαβάσει και καλά λόγια.

Δημοσ.
Δεν είπες τελικά για ποιο λόγο δε μπορείς να αναβαθμίσεις το BIOS..

Την μητρική την έβαλα και όλα οκ έπαιξε έκανα φορματ μπήκα windows αλλά μετά από καμιά ώρα μετά από κάποιες επανεκκινήσεις για εγκατάσταση κάποιων driver άρχισε την μία μπούταρε την άλλη όχι την άλλη κόλλαγε στο ποστ την άλλη στην boot screen των windows 7 την άλλή στο καλώς ορίσατε ώσπου έφτασε σε ένα σημείο να κολλάει πάντα στην boot screen.Ο επεξεργαστής όταν κάηκε η dfi δοκιμάστηκε σε p35 όλα οκ,και μετά από ψάξιμο είδα ότι μάλλον κάτι παίζει με το bios.

Εντομεταξύ δεν με αφήνει να κάνω φορμάτ κολλάει σε διαφορετικά σημεία.

Οι ραμ δεν πρέπει να φταίνε δοκίμασα το κάθε dimmακι ξεχωριστά(του πούστη και τα 4 dimm να έχουν καεί).

Δεν μπορώ να κάνω bios update με τόσο ασταθές σύστημα....

Δημοσ.
@@ές.. δεν παίζει να μην την έχουν σε κάποιο κατάστημα.. δεν τους πίεσες κι εσύ μπας και βγει άκρη;

Τους είπα να παραγγείλουν την ίδια με αυτή που κάηκε τίποτα,τους είπα να παραγγείλουν την άλλη dfi πάλι τίποτα,βιαζόμουνα τι να έκανα,από δανεικό laptop μιλάω τώρα...

Δημοσ.

Πάρε μια εκτύπωση της σελίδας που λέει Άμεσα Διαθέσιμο και πάνε.. Πες τους να σε κόψουν πιστωτικό, και να την παραγείλεις μέσω νετ αν δεν την έχουν στο κατάστημα.

Δημοσ.

Να τους πρήξεις. Να μάθουν να κάνουν update τις διαθεσιμότητες όσο πιο γρήγορα γίνεται, όχι μετά από 3 βδομάδες. Άντε τα όρνια.

Αλλιώς πήγαινε σε αυτή και θα σου μείνουν και λ7 στο πιστωτικό.

Δημοσ.
Ενδέχεται να είσαι τυχερός μες στην ατυχία σου.. γύρνα τη πίσω και πίεσέ τους για την DFI. Να κόψουν το λαιμό τους να τη βρουν.

Πρώτα να σιγουρευτώ ότι είναι η μητρική και μετά θα προσπαθήσω να τους πιέσω και άλλο για την dfi.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:22 ----------

Να τους πρήξεις. Να μάθουν να κάνουν update τις διαθεσιμότητες όσο πιο γρήγορα γίνεται, όχι μετά από 3 βδομάδες. Άντε τα όρνια.

Αλλιώς πήγαινε σε αυτή και θα σου μείνουν και λ7 στο πιστωτικό.

Άμα πάρουν πίσω την μητρική και πάρω την dfi τότε καλώς,αλλιώς τα πουλάω όλα και πάω σε i5/i7.

Δημοσ.

Άμα την επιστρέψω την μητρική θα την δεχτούν;

Όχι για rma κανονικά να την επιστρέψω την μητρική γιατί μου φαίνεται έλειπαν και κάτι παρελκόμενα.

Επειδή πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει εκείνη η dfi αλλά είναι ελάχιστα κομμάτια.

Δημοσ.

Δύσκολο να τη δεχτούν αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Αν τώρα ισχύει ότι έλειπαν κάποια παρελκόμενα και τους κάνεις να το δεχτούν, έχεις πιθανότητες.

Σιγά μη δεν υπήρχε η DFI και σιγά μην είχαν γνώση.

Πιθανό επίσης είναι να μην την έχουν τελικά.

Oh wait.. :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...