phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Τώρα με τι temps είσαι; Ρωτάω ώστε να δούμε τι θα παιχτεί όταν βάλεις τον 1900άρη. Ε με δύο τέτοιους φαντάζομαι θα είναι σα να έχεις έναν Delta. :Ρ
outlaw star Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 χαζεύοντας στο internet,seedarodas κτλ 33 με core temp 38 με real temp..παίζοντας fear είχα max με core temp 58 ενώ με τη ninja ανέβαινα στους 65-68..γενικά και με intel burn test παρατήρησα μια διαφορά περίπου 10 βαθμών με την προηγούμενη ψύκτρα..δε θα αλλάξω και τους 2 ανεμιστήρες μόνο τον πίσω..ο μπροστινός είναι ένας i-xtrema silent-x στις 1400 rpm προσωπικά δε πιστεύω να δω κάτι τραγικό άντε κανά2 βαθμούς ίσως διαφορά και αν..ψυχολογικό νομίζω ότι είναι περισσότερο..ξέρεις ότι αφού ο μπροστινός δουλεύει με περιισότερες rpm,παγιδεύεται ζεστός αέρας μέσα κτλ...κοινώς μαλακίες για να ασχολούμαστε!
d3m0n Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ναι όντως με τον καινούργιο ανεμηστήρα 2C να κερδισεις και αν....
outlaw star Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 και όμως με τον 1900άρη έπεσα περίπου 3-4 βαθμούς..τώρα είμαι στους 31!(με core temp)...στο call of duty modern warfare2 χτες είχα 55 και 56 στους πυρήνες max και σήμερα με τον 1900άρη 49 και 50...δεν δοκίμασα ακόμη με intel burn test θα δοκιμάσω αργότερα και θα σας πω...βέβαια ο fan κάνει λίγο σαν αεροσκάφος,αλλά anyway..μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος...
d3m0n Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλές οι θερμοκρασίες σου. [offtopic] Το καινούργιο cod πως είναι;; Να ξέρω αν αξίζει να το αγοράσω ή να πάρω την Megahalems. [/offtopic]
outlaw star Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλές οι θερμοκρασίες σου. [offtopic] Το καινούργιο cod πως είναι;; Να ξέρω αν αξίζει να το αγοράσω ή να πάρω την Megahalems. [/offtopic] πάρε τη megahalems και παίξε το single player απο το θείο,το οποίο είναι πολύ μικρό αλλά καλό(το τερμάτισα σε μια μέρα)..όσο για το multi απλά δεν οπότε.....πάω να δοκιμάσω intel burn test και τα ξαναλέμε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:33 ---------- λοιπόν με intel burn test στο maximum stressing 72 max...έδωσα 1,5v ρεύμα και ενώ το standard stressing πέρασε με επιτυχία με 82 βαθμούς,στο maximum έφαγα στη δεύτερη loopa restart..μάλλον ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν πάει παραπάνω..έδωσα παραπάνω ρεύμα στο northbridge,χαλάρωσα και τα timings στις μνήμες αλλά δεν...μάλλον κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει κανάς q9550-9650 πάνω...
d3m0n Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 πάρε τη megahalems και παίξε το single player απο το θείο,το οποίο είναι πολύ μικρό αλλά καλό(το τερμάτισα σε μια μέρα)..όσο για το multi απλά δεν οπότε.....πάω να δοκιμάσω intel burn test και τα ξαναλέμε. Μα και εγώ δεν θα το αγόραζα για το single,αλλά για το multi,επειδή είμαι χρόνια πορωμένος με το Cod. Έτσι όπως το βλέπω όμως δεν θα το αγοράσω,ειδικά μετά την είδηση για την κατάργηση των dedicated server.
d3m0n Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Πήρα την prolimatech. Αύριο θα την βάλω και θα ποστάρω θερμοκρασίες.
outlaw star Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 nice με γεια και πες μας και διαφορές σε σχέση και με τη xigmatek
N.I.C Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Όσον αφορά το Tj Max, στους Ε6χχχ stepping B2 είναι 80C και stepping G0 90C. (Φτύσαμε αίμα να τα βρούμε με τον caution btw )
outlaw star Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Όσον αφορά το Tj Max, στους Ε6χχχ stepping B2 είναι 80C και stepping G0 90C.(Φτύσαμε αίμα να τα βρούμε με τον caution btw ) good to know thanks for the tip:-) ..ερώτηση:αν ο επεξεργαστής φτάσει σε αυτή τη θερμοκρασία επανεκινεί μόνος του,κλείνει ή ψήνεται το pc(εννοώ χωρίς να έχεις βάλει κάποιο monitor program να κάνει αυτή τη δουλειά(βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα υπάρχουν τέτοιου είδους ρυθμίσεις στο bios)
d3m0n Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 nice με γεια και πες μας και διαφορές σε σχέση και με τη xigmatek Thnx ρε συ,δυστηχώς όμως έχω κάποια προβληματα με το pc(bb dfi) και δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.
d3m0n Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Κάηκε,μάλλον το northbridge,μετά την εγκατάσταση της megahalems. Τώρα πολλά παίζουν αστοχία υλικού,στατικός ηλεκτρισμός τι να πω. Μου έκοψαν πιστωτικό στο πλαίσιο και αλλά δεν είχαν να μου δώσουν ίδια.2 ήταν διαθέσιμες και απο αυτές έκανα το λάθος και πήρα την P5E3 Pro η οποία έχει πανάρχαιο bios και έχω προβλήματα,είναι ασταθές και δεν μπορώ να κάνω bios update. Βέβαια μπορεί να μην είναι το bios αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ας την πει. Κάποια στιγμή θα δοκιμαστεί στην μητρική άλλος cpu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.