Προς το περιεχόμενο

τοποθέτηση fans σε ψύκτρα

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δούμε:

ASUS-P5Q.jpg

motherboard_productimage_ga-p35-ds4-rev11_big.jpg

Δεν έχω και τα 4 πιασμένα, αλλά δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό. Το πρόβλημα έγκειται στο πρώτο slot, στο κοντινότερο στην ψύκτρα δηλαδή.

Εγώ βέβαια το ένα dimm το έχω σε αυτό, στο πρώτο κίτρινο δηλαδή.

Χμμ, αν κρίνουμε απ' την υποδοχή για βίδα που είναι κοντά στα ram slots, (δεν) υπάρχει μια κάποια απόσταση, ικανή ώστε να βρίσκει το Clip στην πρώτη Dominator. :/

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έστειλα mail στη prolimatech και στη xigmatek και τους ρώτησα αν χωράνε οι συγκεκριμένες ψύκτρες στο σύστημά μου..περιμένω να απαντήσουνε (λέμε τώρα)..αλλιώς παίρνω την true και ξεκινάω να κάνω μπράτσα(lapping)

Δημοσ.

τελικά πήρα την true..την έβαλα πάνω και με intel burning test στο extreme mode έπιασε 76 βαθμούς,περίπου 10 κάτω απο την ninja...not bad αν και βέβαια η ninja είχε ένα ανεμιστήρι πάνω,ενώ η true 2...μιλάμε για έναν e6850 3ghz@3,7 με 1.432volts...μέχρι 1.58 ρεύμα είμαι ok για 24ώρη χρήση θερμοκρασιών επιτρέποντος ή είναι too much??άντε μπας και τα χτυπήσουμε τα 4ghz...τελικά πρέπει να χωρούσε και η megahalems...

Δημοσ.
Μεγειά και καλοδούλευτη,αλλά είδες αν έχει στραβή επιφάνεια;;

ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά!στραβή επιφάνεια δεν είχε,τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να καταλάβω εγώ...την ακούμπησα πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια και κουνιόταν ανεπαίσθητα..βέβαια κάποιες μικρές χαρακιές τις είχε απο την κατεργασία η βάση..έχω προμηθευτεί γυαλόχαρτα(αυτά που είπε ο caution )και σε περίπτωση που δω θερμοκρασίες να ανεβαίνουν θα ξεκινήσω τρίψιμο...αυτό που δε μου άρεσε στην ψύκτρα είναι το πως κάθονται τα κλιπσάκια των fans αλλά και το πως κουμπώνει αφού παίζει λίγο..βέβαια η μέγιστη διαφορά που είδα στους πυρήνες με το core temp είναι 3 βαθμούς,οπότε μάλλον είμαι οκ...περιμένω κάποιον να μου πει(τον caution δηλαδή:-D) μέχρι πόσο ρεύμα να δώσω για 24/7 αν και έχω την εντύπωση ότι παραπάνω δε πηγαίνει ο επεξεργαστής...ίσως σε κανά δίμηνο να το γυρίσω σε κανά quad αν και κύριο μέλημά μου είναι τα παιχνίδια

Δημοσ.

Πάντως αν θες την γνώμη μου τα 1.58v είναι όντως too much για 24/7 αν και είναι 65 nm...Μέχρι 1.5v καλά είναι...

Αλλά αν δεν έχεις σκοπό να τον πουλήσεις και σκοπεύεις να αγοράσεις Quad όπως είπες τότε δώστου να καταλάβει.

Δημοσ.
αυτό που δε μου άρεσε στην ψύκτρα είναι το πως κάθονται τα κλιπσάκια των fans αλλά και το πως κουμπώνει αφού παίζει λίγο..

Στη συσκευασία εμπεριέχονται 2 λαστιχάκια. Χρησιμοποίησες κανένα;

Δημοσ.
Push-pull διάταξη θέλει ο άνθρωπος, προφανώς δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα ο παραγόμενος θόρυβος.. ;)

Καλά ο θόρυβος είναι σημαντικότατος όταν το pc το έχεις δίπλα σου

Δημοσ.

Υποκειμενικό είναι αυτό και εμένα το pc μου κάνει θόρυβο λόγω του cpu fan και το έχω δίπλα μου,αλλά είναι θέμα συνήθειας όπως και πως αντιλαμβάνεται τον ήχο ο καθένας.

Δημοσ.
Στη συσκευασία εμπεριέχονται 2 λαστιχάκια. Χρησιμοποίησες κανένα;

και τα 2:-)..αλλά αυτά νομίζω ότι ότι λειτουργούν ως anti-vibrate

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:19 ----------

όταν έχεις συνηθίσει την reference 8800gt με το cooler στο 100% όλα τα άλλα σου φαίνονται νεκρική σιγή:lol:

Δημοσ.

μια ερώτηση έχω τις τελευταίες εκδόσεις των real temp και core temp και μεταξύ των 2 προγραμμάτων υπάρχει πάντα σταθερή διαφορά θερμοκρασιών κατά 5 στους πυρήνες..πχ το core temp δίνει 37,37 και το real temp 42,42..ποιο απο τα 2 να εμπιστευτώ?βέβαια η ίδια διαφορά υπάρχει και στο tj max..95 στο core temp και 100 στο άλλο...

Δημοσ.

Ακριβώς λόγω του διαφορετικού Tj max βλέπεις αυτή τη διαφορά των 5°C.

Τώρα ποιο είναι το Tj max του συγκεκριμένου επεξεργαστή, τρέχα γύρευε.

Δημοσ.
Ακριβώς λόγω του διαφορετικού Tj max βλέπεις αυτή τη διαφορά των 5°C.

Τώρα ποιο είναι το Tj max του συγκεκριμένου επεξεργαστή, τρέχα γύρευε.

μάλιστα,σε ευχαριστώ..μικρό το κακό βέβαια για αυτές τις θερμοκρασίες απο τα 80 και πάνω θα αρχίσω να ανησυχώ:P..τελικά ο πίσω ανεμιστήρας που έβαλα δε λειτουργεί στις 1900rpm όπως νόμιζα,αλλά στις 1300 με αποτέλεσμα να είναι πιο αργόστροφος απο τον μπροστινό(ανήκει στην ίδια σειρά της scythe,απλά αλλάζει το τελευταίο γράμμα στον μακρόσυρτο κωδικό:lol:)..παρέγγειλα αυτόν στις 1900rpm και θα τον έχω μεθαύριο,οπότε λογικά θα δω ακόμη λίγο καλύτερα αποτελέσματα...κρίμα που δε βρίσκεις πια delta fans να κάνω το pc υπερηχητικό αεροσκάφος:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...