Προς το περιεχόμενο

τοποθέτηση fans σε ψύκτρα

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

outlaw αν σε ενδιαφέρει η prolimatech,έστειλα e-mail στο πλαίσιο και μου είπαν από 6/11/2009 θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τους.

φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ,αλλά τώρα κοίταγα εικόνες και απο τη megahalems και μάλλον και αυτή τρώει μια θέση απο τις μνήμες,οπότε η true μάλλον είναι μονόδρομος...:-(

η v8 coolermaster να υποθέσω ότι είναι χειρότερη έτσι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Τεχνικά, ναι, μπορούν αλλά ΑΝ το κάνουν, τι θα σε χρεώσουν;;;

τίποτα θα πάω στο τομέα κατεργασιών του πολυτεχνείου και θα μου το κάνουν τσάμπα,το πολύ-πολύ να τους πάρω ένα καφέ απο το κυλικείο με 80 λεπτά:P..μη κάνουν μαλακία μόνο φοβάμαι τα ζώα:lol:

@ outlaw τεμπέλικο star

Κάνε ένα lapping ρε, με 2 - 3 γυαλόχαρτα, έτσι για την περιπέτεια ;)

δώσε οδηγίες και τι ακριβώς πρέπει να πάρω(τα ήθελες λούσου τα τώρα):P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ----------

Ψήνεται άσχημα πάντως...

ρε μη με δίνεις έτσι στεγνά,είδες τώρα πήρε θάρρος ο άλλος:lol:

Έχε για εφόδια 3 γυαλόχαρτα για μέταλλο (180/400/1000) και μια γυάλινη επιφάνεια για να τα κολλήσεις και να δουλέψεις άνετα, στα τελευταία περάσματα με το 1000άρι βάζε και νεράκι για καθρέφτης-effect. Με τα πρώτα περάσματα με το χοντρό (180) θα δεις που έχει λακούβες η επιφάνεια ;)

Δεν είναι τίποτα - απλά θέλει ώρα, στο youtube έχει πράμα για να δεις, αν χώσεις και τις ροδελίτσες - you are officially pimped :P

Έχε για εφόδια 3 γυαλόχαρτα για μέταλλο (180/400/1000) και μια γυάλινη επιφάνεια για να τα κολλήσεις και να δουλέψεις άνετα, στα τελευταία περάσματα με το 1000άρι βάζε και νεράκι για καθρέφτης-effect. Με τα πρώτα περάσματα με το χοντρό (180) θα δεις που έχει λακούβες η επιφάνεια ;)

Δεν είναι τίποτα - απλά θέλει ώρα, στο youtube έχει πράμα για να δεις, αν χώσεις και τις ροδελίτσες - you are officially pipmed :P

να βάλω νεράκι στο γυαλόχαρτο εννοείς??με κούρασες με όλα αυτά που πρέπει να κάνω σε βαθμό που σκέφτομαι να βάλω μια γκόμενα να τα κάνει μιας και με τις χειρονακτικές δουλειές τα καταφέρνει περίφημα!!:lol::lol:την παρασκευή ή σάββατο παίρνω τη ψύκτρα και ενημερώνω..άντε για ύπνο έχουμε και δουλειές αύριο:-D

ερώτηση:εάν πάρω τη megahalems(νταξ είμαι κολλημένος με αυτή τη ψύκτρα τι να κάνουμε..) και δε χωράει ανεμιστήρας μπροστά λόγω των μνημών(γαμώ την corsair μου γαμώ..) και βάλω μόνο έναν στη πίσω πλευρά για να διώχνει τον ζεστό αέρα θα έχω πιστεύετε πρόβλημα με τις θερμοκρασίες?

Εγώ πάντως με P35-DS4, Corsair Dominator και τη Megahalems δεν έχω πρόβλημα.

Και νομίζω πως η διαφορά απόστασης των ram slots μεταξύ των P5Q και DS4 είναι πολύ μικρή, αν υπάρχει.

Εσύ γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έχεις πρόβλημα;

Εδιτ: Αυτό που σχεδόν βρίσκει στις μνήμες, είναι το κάτω Fan Mounting Clip. Αν όντως η απόσταση στην P5Q είναι μικρότερη απ' ότι στην DS4, ενδέχεται να βρίσκει πάνω στη μνήμη.

Εγώ πάντως με P35-DS4, Corsair Dominator και τη Megahalems δεν έχω πρόβλημα.

Και νομίζω πως η διαφορά απόστασης των ram slots μεταξύ των P5Q και DS4 είναι πολύ μικρή, αν υπάρχει.

Εσύ γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έχεις πρόβλημα;

γιατί είμαι γκαντέμης σε σημείο που ούτε μπορείς να φανταστείς...έχεις και τα 4 slots πιασμένα??αν ναi και δεν έχεις πρόβλημα λέω να πάω για τη prolima και ότι γίνει τη γουστάρω στο βαθμό που αρέσει η thor's στον caution:lol:

μόλις είδα το edit που έκανες..αν βάλω ένα μόνο fanaki απο την πίσω πλευρά θα παίζει πρόβλημα πιστεύεις?απο τις photo αυτές καταλαβαίνεις τίποτα γιατί εγώ όχι.. http://www.hwreviewlabs.com/index.php?option=com_content&view=article&id=169%3Aprolimatech-megahelms-cpu-cooler-review&catid=31%3Acooling-components&Itemid=53&limitstart=4 klips έχω και πιο μαζεμένα απο την ninja αυτό διορθώνεται το πολύ πολύ κάπως τα χώνω ανάμεσα στα δοντάκια απο τις corsair

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...