Προς το περιεχόμενο

τοποθέτηση fans σε ψύκτρα

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

τον scythe τον είχα πάνω στη ninja πιο παλιά και δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα ο θόρυβος...θα κάνω μια βόλτα σε όλη τη στουρνάρη μέχρι τέλος της εβδομάδας μπας και βρω σε κανά μαγαζί τη prolimatech..αλλιώς με βλέπω για true..αλήθεια αν την πάω σε ένα μηχανουργείο δε γίνεται να μου τη λειάνουν?επίσης τη thor's hammer βλέπω απλά να την προσπερνάτε και έτσι και σας πάρει πρέφα ο φίλος μου ο caution δε σας βλέπω καλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο σφυρί του Θορ και πράσσειν άλογα.. εδώ έχουμε Prolimatech. :P

Εδώ είσαι 'συ ε; Παρακολουθείς από ψηλά.. :Ρ

έτσι κάνει αυτός χτυπάει εκεί που δε το περιμένεις:P...σε μηχανουργείο αν την πάω δε θα μου κάνουν δουλειά?(διότι εγώ να κάθομαι να τρίβω απλά δε παίζει:o)

αν θυμάμαι καλά σε ένα review που είχα δει σε σύγκριση thor's με true ήταν 1-2 βαθμούς χειρότερη η hammer...οπότε λογικά 3 με 4 βαθμούς μπορεί να έχουν...τώρα βέβαια ο caution μπορεί να έχει διαφορετική άποψη..

Η hammer (για κάποιο λόγο) σε dual cpu δεν έχει αντίπαλο!

Τώρα σε quad πάει prolim > hammer > true extreme lapped με 1-2 βαθμούς διαφορά το πολύ. Αν κάνεις washer mod στην extreme είσαι ακριβώς στα επίπεδα της hammer. Αλλά η hammer ανταποκρίνεται καλύτερα στα δυνατά push-pull όπου και καπελώνει και την prolim... mindfuck?

:-D

Η hammer (για κάποιο λόγο) σε dual cpu δεν έχει αντίπαλο!

Τώρα σε quad πάει prolim > hammer > true extreme lapped με 1-2 βαθμούς διαφορά το πολύ. Αν κάνεις washer mod στην extreme είσαι ακριβώς στα επίπεδα της hammer. Αλλά η hammer ανταποκρίνεται καλύτερα στα δυνατά push-pull όπου και καπελώνει και την prolim... mindfuck?

:-D

γιατί αγόρι μου,μου το κάνεις τώρα αυτό ε γιατί???:lol:και εγώ που έχω τον e6850@3,7 και θέλω να τον πάω στα 4 (η p5q φαίνεται ότι μπορεί το θέμα είναι οι θερμοκρασίες μιας και για παραπάνω τάση απο 1,43 ξεφεύγω)..έχω αρχίσει και σκέφτομαι και την hammer,απλά δε ξέρω λόγω μεγέθους αν μπορώ να βάλω 2 φανάκια μιας και έχω τις corsair με τις ψηλές ψύκτρες σαν τις dominator:rolleyes:

τι εστί washer mod?

Μετά το (επιβεβλημένο) lapping στις θεόστραβες true - η επιφάνεια επαφής χάνει κάποια χιλιοστά - οπότε η true πατάει με λιγότερη πίεση, για να πιέζει περισσότερο υπάρχει μια πατέντα ( washer mod ) με 4 μικρές ροδέλες ( washers ) ώστε να συμπιέζονται περισσότερο τα ελατήρια και η true να πατάει σαν διάολος στην cpu ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...