outlaw star Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα στο forum...σύντομα θα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος μιας εκ των thors hammer ή true black...έχω 2 fanakia αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/SilenX-Case-Fan-Ixtrema-Pro-120Mm-14Db-Red-IXP-74-14R.htm και αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Scythe-Fan-120Mm-Slip-Stream-1900Rpm-SY1225SL12SH.htm και θέλω να τα βάλω σε pull and push διάταξη αλλά δε ξέρω ποιο πρέπει να μπει μπροστά και ποιο πίσω..ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αυτό με τις λιγότερες στροφές μπαίνει push και αυτό με τις περισσότερες μπαίνει pull. Το pull πρέπει να έχει τις περισσότερες στροφές για να διώχνει όλο τον ζεστό αέρα που δίνει το push. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 άρα απο ότι βλέπω μπροστά ο sinent-x και πίσω ο schythe..ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Σωστός ο d3m0n. Αναμένουμε μετρήσεις κι εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Σωστός ο d3m0n. Αναμένουμε μετρήσεις κι εντυπώσεις. έγινε τέλος της εβδομάδας θα πάω να τη πάρω και μόλις τη βάλω θα ποστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αν πάντως δεν πρόκειται να πάρεις κάποια απ' τις δύο σε "ειδική" τιμή, για 'μένα πήγαινε στην Megahalems. Btw, το eworld αναμένει την Mega Shadow, στα 66€ βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αν πάντως δεν πρόκειται να πάρεις κάποια απ' τις δύο σε "ειδική" τιμή, για 'μένα πήγαινε στην Megahalems.Btw, το eworld αναμένει την Mega Shadow, στα 66€ βέβαια. τη megahelms ήθελα να πάρω αλλά δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν..την άλλη δε τη ξέρω!είναι σε ειδική τιμή...τσάμπα:lol: την είδα τώρα στο skroutz!!!ρε τους αντιγραφείς μάλλον είναι το αντίστοιχο της true black! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Της Prolimatech είναι και η Mega Shadow. Είναι κάτι αντίστοιχο της TRUE Black. Δες εδώ. Συμβατότητα με s775, s1156, s1366 και Fan Mounting Clips για 2 ανεμιστήρια. την είδα τώρα στο skroutz!!!ρε τους αντιγραφείς μάλλον είναι το αντίστοιχο της true black! Λέγεται ότι κάποιοι δυσαρεστημένοι υπάλληλοι της Thermalright την έκαναν με ελαφρά και δημιούργησαν τη δική τους εταιρία, την Prolimatech. Πάντως ένα είναι σίγουρο: έστω και για 2-3°C οι 2 ψύκτρες της Prolimatech είναι αποδοτικότερες της TRUE 120. Συνυπολόγισε και τις στραβές βάσεις της TRUE 120. Εγώ προσωπικά που είχα θεόστραβη TRUE 120, είδα 10-11°C διαφορά με την Megahalems (σε full load). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το scythe ειναι σιγουρα πολυ θορυβοδες,ειχα ενα ανεμιστιρακι με τοσα db κ δεν αντεχοταν με τιποτα.Θα σου προτεινα να μην αγοραζεις ανεμιστηρακια με πανω απο 30 db Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το scythe ειναι σιγουρα πολυ θορυβοδες,ειχα ενα ανεμιστιρακι με τοσα db κ δεν αντεχοταν με τιποτα.Θα σου προτεινα να μην αγοραζεις ανεμιστηρακια με πανω απο 30 db Push-pull διάταξη θέλει ο άνθρωπος, προφανώς δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα ο παραγόμενος θόρυβος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ενταξει push-pull θελει αλλα οταν ακουσει το pc του να κανει σαν το τρενο της μαλακασας θα αλλαξει γνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Χεχε μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά έχει πάρει μερικούς το μάτι μου με push-pull with Delta fans. Οπόταν.. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Η Megahelms έχει βάση μόνο για έναν ανεμηστήρα;; Γιατί και εγώ μάλλον θα την σουτάρω εντός εβδομάδος την s1284C. Α και τον scythe που θα βάλει ο outlaw τον έχω και εγώ και είναι αρκετά θορυβώδης.(αν και εμένα δεν με ενοχλεί και τόσο ο θόρυβος.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι, η Megahalems έχει 2 Fan Mounting Clips, για έναν ανεμιστήρα δηλαδή. Φυσικά με ένα δεματικό μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Πάντως απ' ό,τι έχω διαβάσει, σχεδιαστικά είναι ανώτερη της TRUE 120. Γι' αυτό είναι και αποδοτικότερη βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον την Megahelms θα πάρω και θα κάνω καμιά μόντα να βάλω και δεύτερο ανεμηστήρα... Ευχαριστώ για την πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.