Προς το περιεχόμενο

Περι ασύρματου πονικιού & πληκτρολογίου

digimyth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να πάρω ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει (υπό άποψη μπαταριών) και αν ξέρει κάποιος κάποιο καλό...

Θεωρώ πολύ ενοχλητικό να αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο μπαταρίες...:-(

Thanks

Δημοσ.

Συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχω να σου προτείνω. Απλά κοίταξε να χει το ποντίκι κάποια βάση φόρτισης (ειδικά αν το ποντίκι είναι bluetooth&laser που συνήθως τρώνε αρκετά). Οι μπαταρίες του πληκτρολογίου συνήθως αντέχουν αρκετούς μήνες. Αν θες μπορείς να πάρεις και 1-2 4άδες επαναφορτιζόμενες.

Δημοσ.

Ε ναι επαναφορτιζομενες ειναι το καλυτερο. Δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Ειδικα το πληκτρολογιο δεν καιει πολυ χρησιμοποιει 3Α ενω το μαους τις κανονικες. Λογικα κρατανα κανα δυο μηνες ε και μετα λιγες ωρες φορτισης για το επομενο διμηνο, δεν τιθεται θεμα.

Δημοσ.

εγω πριν μερικες μερες πηρα το logitech cordless wave,σετακι ασυρματο,χωρις φορτιστη ειναι αυτο το μοντελο αλλα μπορεις να παρεις το pro που ερχεται με επαναφορτιζομενο ποντικι,με καλη τιμη γυρω στα 80 ευρω.

η logitech ειναι η κορυφαια εταιρια σε αυτον τον τομεα.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω εχω το ΜΧ 3200 (το wave δεν με βολευε) με ποντικη σετ και ειναι αρκετα καλο σε εξικονομηση ενεργειας ,πάντως οι επαναφορτιζόμενες μπαταρές ειναι αναγκέες (σε ειδοποιει ποτε χρειαζοντε φορτησει )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...