Antwni Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Είχα πάρει το καλοκαίρι (Άυγουστο μήνα) ένα toshiba από το e-shop και δεν μου έδωσαν κουπόνι!!Γίνεται να παραγγείλω τα win 7 μέσω το site της toshiba??Δηλαδή πχ βάζω τα στοιχεία και όλα αυτά που χρειάζονται....θα μου τ στείλουν μεταφορικός??? Το site που βρήκα είναι αυτό... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Είχα πάρει το καλοκαίρι (Άυγουστο μήνα) ένα toshiba από το e-shop και δεν μου έδωσαν κουπόνι!!Γίνεται να παραγγείλω τα win 7 μέσω το site της toshiba??Δηλαδή πχ βάζω τα στοιχεία και όλα αυτά που χρειάζονται....θα μου τ στείλουν μεταφορικός???Το site που βρήκα είναι αυτό... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Αν κρινω απο αυτα που σου ζηταει για να κανεις την παραγγελια οταν πατησεις το order now,ναι μπορεις κανονικα με το serial number του laptop,μοντελο,ημερομηνια αγορας κλπ.Nαι θα σου τα στειλουν με καποιο αντιτιμο για τα εξοδα αποστολης.
Antwni Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ok σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!
pantelis1976 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μπες στο site της ideal http://www.ideal.gr/ που είναι επίσημος διανομέας Τoshiba στην Ελλάδα και εκεί θα βρεις ενότητα για windows 7 update.
Antwni Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ακόμα καλύτερα!!!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.