oneofthem Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ^^^, η κάθε μία εταιρεία μετράει με τον δικό της τρόπο τα db οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό που μπορείς να κοιτάξεις είναι στροφές κυρίως και cfm για να βγάλεις συμπέρασμα +1 για το nexus, τώρα αν θες και μεγάλη διάρκεια ζωής πας και σε noctua αλλά είναι πανάκριβα, ο μόνος λόγος που προσωπικά έχω noctua είναι ότι δεν φέρνανε nexus στην ελλάδα παλιά ούτε από έξω επίσης μία γερμανική έχει τα καλύτερα ανεμιστηράκια αλλά άλλαξε όνομα και δεν ξέρω πως λέγεται τώρα (πρώην nanoxia αν δεν κάνω λάθος), αν ξέρει κάποιος πως λέγεται σήμερα ας γράψει
Noreak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μην ψαρώνεις με τα ονομαστικά db - η κάθε εταιρία μετρά όπως θέλει, πίστευε τα αυτιά σου μόνο, για το BlackSilent δεν ξέρω τίποτα - δεν το έχω δει σε δράση... Αυτο ειναι το προβλημα δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις.Και δε βρισκεις και ευκολα reviews για τετοιου ειδους hardware, αναμενομενο.Για τους nanoxia που ειπε ο φιλος, διαβασα και γω ψαχνοντας στο forum αλλα ή οπως ειπε αλλαξανε ονομα ή δε φερνουν πια.Τελικα η δοκιμη ειναι η πιο σιγουρη λυση, no pain no game...Μια τελευταια ερωτηση ακομα, η Sharkoon ειναι η πρωην Yate Loon (η καπως ετσι...) ?
Alexisssss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Αυτο ειναι το προβλημα δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις.Και δε βρισκεις και ευκολα reviews για τετοιου ειδους hardware, αναμενομενο.Για τους nanoxia που ειπε ο φιλος, διαβασα και γω ψαχνοντας στο forum αλλα ή οπως ειπε αλλαξανε ονομα ή δε φερνουν πια.Τελικα η δοκιμη ειναι η πιο σιγουρη λυση, no pain no game...Μια τελευταια ερωτηση ακομα, η Sharkoon ειναι η πρωην Yate Loon (η καπως ετσι...) ? Yate loon=Nexus
oneofthem Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 * για τα nanoxia στην ελλάδα τα είχε φέρει ένα κατάστημα, σχετικά φθηνά (δλδ μακριά από την τιμή των sx, noctua) και όπως έγραψα είναι από τα καλύτερα ανεμιστηράκια εγώ δεν πρόλαβα να πάρω πολλά τότε γιατί υπήρχε ζήτηση και δεν έβρισκα ενώ μετά σταμάτησε η παραγωγή γιατί ο σχεδιαστής και η μητρική εταιρεία πήγαν στα δικαστήρια κάποια καταστήματα παίζει να έχουν ακόμη κομμάτια από τότε οπότε αν πετύχεις κανένα το παίρνεις μέχρι πρόσφατα η ιστοσελίδα έγραφε πως έχει σταματήσει η παραγωγή και θα αλλάξει το όνομα κλπ αλλά τώρα άλλαξε η διεύθυνση και διάβασα πως θα βγουν πάλι στην αγορά με το ίδιο όνομα αν είναι έτσι ελπίζω να ξαναφέρει σιγά σιγά κάποιος και στην ελλάδα γιατί αξίζουν τα χρήματά τους πολύ, για τώρα μάλλον nexus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.