djapal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Τα έχω φάει στη μάπα όταν ήμουν φοιτητής. Προτιμήστε να κάθεστε σε ένα σημείο με το mp3 player σας. door to door ακούς φωνές κτλ κτλ εκτός κι αν κάνεις σε ΒΠ οπότε και τα αφήνεις κάτω στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Κέντρο με τίποτα όμως. Κάποτε με πλήρωναν 1000 δραχμές την ώρα. Κάποιος με είχε πληρώσει 2.93 την ώρα μια φορά!!!! Ε λογικά 3-4 ευρώ την ώρα. Παραπάνω πολύ δύσκολα. 10 ευρώ την ώρα;;; Ποιος σ'το είπε αυτό να πάω να ξαναδουλέψω;; !!
sovatzis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 και εγώ που το είχα κάνει ήταν κάπως αγγαρεία. Πολύ κουβάλημα και λίγα χρήματα. Σε μια διαφημιστική δούλευα...
sophitian Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 η πλάκα είναι πως πετάνε 50 φυλλάδια σε κάθε κιβώτιο... 40 ευρώ? να στειλουμε και βιογραφικο τοτε
Whiteyez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 η πλάκα είναι πως πετάνε 50 φυλλάδια σε κάθε κιβώτιο... 40 ευρώ? να στειλουμε και βιογραφικο τοτε Ναι τα πετάνε για να δώσουμε και εμείς στους γνωστούς μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω για αθηνα αλλα θεσσαλονικη υπαρχουν αγγελιες που δινουν 4,5- 5 ευρω την ωρα,φανταζομαι αν ψαχτει καποιος θα βρει και αθηνα με 5 ευρω,ακομα καλυτερη φαση ειναι τα promotion σε τσιγαρα ποτα που βγαινεις με 2-3 κοπελες και παιρνεις 40-50 ευρω το 4ωρο αλλα εκει πρεπει να εισαι και εμφανισιμος
Evgenios1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 3-4 euro Ειναι λιγα για αυτη τη δουλεια (αν ειναι και ανασφαλιστη.. χεσε μεσα μπαρμπα). Παιζονται πολλα λεφτα γυρο απο τη διαφημιση αλλα.. τα περνουν λιγοι. Υγ: Ελεος 4ωρες στο ποδι!!! και να πενεις αντε πες 16 ευρω απατι, καλυτερα οικοδομη
black_widow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 3-4 euro Ειναι λιγα για αυτη τη δουλεια (αν ειναι και ανασφαλιστη.. χεσε μεσα μπαρμπα). Παιζονται πολλα λεφτα γυρο απο τη διαφημιση αλλα.. τα περνουν λιγοι. Υγ: Ελεος 4ωρες στο ποδι!!! και να πενεις αντε πες 16 ευρω απατι, καλυτερα οικοδομη Για αυτό σταμάτησα τα promotion , λίγα λεφτά, πολύ ορθοστασία, καθόλου ένσημα. Δε ξέρω κάποιον -αν που να πήγε πάνω από 2-3 φορές να δουλέψει σε φυλλάδια. Υπάρχουν και προγράμματα in-store promotion με καλύτερα λεφτά αλλά δε θα άντεχα να μου την έλεγε συνέχεια κάποιος επόπτης για το πώς στέκομαι κ.λ.π. Καλά λεφτά έχουν τα βραδινά μόνο, είχα βρει μέσω ενός γνωστού μία διαφημιστική που θα έπαιρνα για 16 ώρες την βδομάδα , με σταθερά προγράμματα το μήνα κανα 700αρι (40-45 ευρώ το 4 ωρο). Δε πήγα τελικά , θα με αποκλήρωναν οι δικοί μου Μέσω γνωστού ε, όταν πήγαινα χωρίς να ξέρω κανέναν σε διαφημιστικές, μου λέγανε ότι είμαι κοντή και ότι δεν έχει νόημα να με στείλουν στα castings γιατί θα κοπώ... Γενικά σε τέτοιες δουλειές δεν θέλει αποκλειστικότητα με μία διαφημιστική, πας σε πολλές και όπου έχει τα περισσότερα λεφτά κάθε φορά. Έχει καλά λεφτά για επόπτης, αν είναι κάποιος εμφανίσιμος και έχει δίπλωμα οδήγησης ( κάποιες διαφημιστικές ζητάνε να έχεις δικό σου αμάξι, παίζει αυτό) να πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.